LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Surprise connection betwen 2 people e najverojatno Claire i Jack

Епизодава беше интересна,во споредба со другите епизоди би ја ставил во средно добри,не беше нешто посебна,а не беше ни нешто лоша....мило ми е што следната ќе биде околу Клер,конечно нешто повеќе околу мојата омилена глумица во лост
ay.gif

СпаЈдеР напиша:
Епизодава беше интересна,во споредба со другите епизоди би ја ставил во средно добри,не беше нешто посебна,а не беше ни нешто лоша....мило ми е што следната ќе биде околу Клер,конечно нешто повеќе околу мојата омилена глумица во лост
ay.gif

Браво мајсторе ауууу за таа Клер сум спремен буквално на се:salut:

itar pejo напиша:
Браво мајсторе ауууу за таа Клер сум спремен буквално на се:salut:
Дали би се убил за да ја видиш Клер во живо? :pos: :pos:

ПрИтИ_гРл напиша:
ооо за бун да го видам ако треба и....:vozbud:

Boon ti ojde!!! Ama sea pak ke se pojavi vo flashback na Nikki i Paulo (negde 15 epizoda od 3ta sezona)

па бун умре и на а1...преболено е тоа...инаку прити грл,недовршена ти е реченицата...Што тоа би направила?Ја за Клер ништо не би направил,онака си ја сакам,ми се допаѓа како глуми,слатка е...интересна приказна,сакам да кажам севкупно бидејќи за серијата збориме а не за риал лајф...во риал лајф си ја сакам онаа шенон,уствари и Клер ја сакам за у риал лајф,ама од серијата Heroes :zlo:

Патем марко,збориш за 15та епизода од 3та сезона,ама го даваа и во првите епизоди од 3та сезона која прити (претпоставувам) не ги гледала...така да ќе го видиш уште 2 пати минимум натака...нормално ако ја продолжат на а1 после втората сезона(во што чисто се сомневам,и да ја продолжат прво ќе си направат една "мала" паааааузааа како што направија на волшебнички)

Прилично добра епизода..

Се поправија колку толку за промаршените 2-3 епизоди со ред.
А за Клер,.... колку е срце :)

Me interesira... spored vase mislenje... kako bi zavrsila serijata. (vasi teorii)

Deswaldos напиша:
Kako ne! Cim ja prestanem da pisem ovde, svi prestanete :pos:
Jako je interesantna nova epizoda, i dosta smo naucili.
Dobro je i to, sto je jedan manje. A i sledeca ce biti jako interesantna. Rekli su, da cemo vidjeti a "surprise connection betwen 2 people" i nesto ce se desiti sa Locke. Sad imaju i mapu i pronasli su nesto, kao security fence ili nesto. Mozda to ima i veze sa onom crnom maglom.
I znao sam, da ce Hugo pobediti Sawyera. Zao mi je za Sawyera, jer je tako usamljen,...

A sta fali na torrent? Ja sam danas skinuo epizodu za sat ipo.
I onaj decko, Charlie, nije umro u 11 epizodi.
Inace, proveri ovde mozda se moze ovde skinuti neke epizode...

Ej daj kazi molimte toa toorentot sakam da gi spustam

СпаЈдеР напиша:
Дали би се убил за да ја видиш Клер во живо? :pos: :pos:
Е до таму уште не е дојдено ама и вака е доста сериозно

Gledajte ja serijata 24 so Jack Bauer pa da vidite sto e serija. Toa e nesto fenomaenalno. Ne vikam deka LOST se losi ali so 24 nema sansi. Gi gledam i dvete serii. 24 gi imam doma a LOST gi gledam na A1.

Vo pravo si momche, 24 se neshto nenormalno!
Bolje od lost vo sekoj sluchaj, no neli ne e temata za niv?
Stay ontopic..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom