LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Meni nedostaje neka Muzika, koja bi bila bas od Lost. Kao .
Najvise me na Lost podseti ona pesma, make your own kind of music,...

[FONT=&quot][/FONT]kako marketinski trik bile izdadeni 4 slagalici koga ke se kompletirale i stavile na uv svetlina davalo neso kako A 'Screw' Classic, Chapter and Verse posle nekoi luge otkrile vo knigata the turn of the screw so znacelo i go pisuvalo naopacki THERE IS NO SICKNESS
NEED MORE MAC AND CHEESE
PERIODIC RESUPPLY DROP
ALVAR HANSO
WHAT GOOD IS PEANUT BUTTER AND CEREAL WITHOUT MILK
QUARANTINE IS A HOAX
DHARMA INITIATIVE HANSO GROUP
CERBERUS VENT
EMERGENCY ESCAPE PROTOCOL

posle brodot the black rock bil upravuvan od covek narecen MAGNUS HANSO toa go kazuvaat vo lost experience a brojkite se del od nekoja ravenk so go predviduvala krajot na svetot apokalipsata[FONT=&quot][/FONT]

da da, i ja ne razumjem nista. Koja? Sta ? Odakle? STA?

CT напиша:
Mislim da u cetvrtak, ali nisam siguran. Znaci sutra,...
Jer u AMERIKI danas uvece izlazi, ali na internet je tek sutra u jutro,...

Decki mislim da je sledeca epizoda
Enter 77

Jedva cekam,...:tv:

I da vam kazem, malo sam gledao ove stare epizode, i jako cudno mi je bilo, kad je tata od Jack-a bio kod jedne zene, i svadjao se sa njom, zbog njegove čerke. Kao da ima pravo da ju vidi i to. A i Claire je rekla, da nikad nije poznala svog otca,... Sta ako su Jack i Claire brat i sestra? Nesto ima i o tome i na internetu.
I secate se, kad je Sawyer reko, kako je jedan covek unistijo njegovu familiju i da je zbog toga on promenio ime i postao "lopov". I secate li se, kako je Locke ostao bez bubrega, jer mu jih je tata "uzeo". Citao sam, da je moguce da je taj isti covek, tata od Locke-a, opljackao i familiju mladog James Ford-a...

lost experience e web based game preku fiktivni web stranici kako hansofondation oceanic815 i drugi inace tamu e se toa so go kazav otkrieno inace odi na wikipedia i pisi lost i ke ti ponudi da vidis neso kako lostpedia ima tamu se so ve interesira i za naredni epizodi luge so bile na snimanje i taka a inace predupreduvaat da zapametime deka na ostrovot e seuste 2004 a oni se neli negde kaj so se desi toa cunamito

CERBERUS VENT e ustvari toa crnata magla toa e protolkuvano od mapata vo hatchot so se vide koga mu padna na locke na noga
PERIODIC RESUPPLY DROP e mesecno pustanje hrana so helikopter
inace cela hrana so e pustena ima dharma logo osve apolon cokolatcata i nekoi nasle za sozvezdie ili neznam so apolon i zvezdite u nego se vikal pearl,swan,fire,hydra,arrow i use edna ne se sekavam kako se vika
EMERGENCY ESCAPE PROTOCOL e ustvari patot nadvor od ostrovot i se misli deka toj so mu kaza na hurley za brojkite go nasol i bil na ostrovot kade so poludel isto taka ima mislenja deka dharma nasla nacin za patuvanje niz vremeto toa so mu se sluci na dezmond i toa e nivniot proekt ako sakate neso prasajte inace se ova e izvadeno od lostpedia

A da, o Lostpedii smo vec govorili ovde, i jako je interesantna. Ja dans cekam novu epizodu a i sledeca jako ce biti interesantna,...

Џек и Клер,брат и сестра?
cf.gif

Тоа би било толку невкусно...

tino097 напиша:
зошто невкусно???

или се помеша со Џејк и Кејт
Не,не ги помешав Џек и Кејт,ги помешав Сојер и Клер дека James-Jack и плус работам нешто друго...и се испомешав,ама вистина да испаднеше Сојер и Клер да се брат и сестра :pos: :pos: :pos:

Pa da, totalno je moguce za Jack i Claire,... Bilo bi i interesantno. Ali jos vise i to, da je otac od Locke-a onaj covek, kojeg Sawyer trazi, da ga ubije,...

СпаЈдеР напиша:
Не,не ги помешав Џек и Кејт,ги помешав Сојер и Клер дека James-Jack и плус работам нешто друго...и се испомешав,ама вистина да испаднеше Сојер и Клер да се брат и сестра :pos: :pos: :pos:
Nema problema, we're only humans,...

Atomsku bombu su bacili na hirošimu u 8:15. oped 2 broja.
8+15= 23

Dok je Al Capone bio u zatvoru, njegov broj bio 10866. 1+8+6+6=23
:toe:

Deswaldos напиша:
...
Decki mislim da je sledeca epizoda
Enter 77

Не. Денешната (утрешната) епизода е: Tricia Tanaka is Dead. На 07.03.07 е Enter 77. Поќе инфо тука.

А шо има интересно во Enter 77 ?

pa da, znam kako se danasnja zove, ali SLEDECA, ne danasnja se zove tako.
I ne pitaj mene sta znaci to 77, i onako ima previse misterija...:pos:

Bas sam gleadao klicinja od danasnjaepitoda, :pos: jako su smesna,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom