LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Еве една страна каде што може да ги гледате онлајн епизодите...
Ова е епизодата сто ке се емитува во недела на а1 http://www.watchtvsitcoms.com/Lost/S03E22.php

После продолжете си натака :)

OOoo... А1 до крајот стигнале. Ајде уште 22. и 23. епизода, и после 23. А1 ќе напрај сигурно една така подолга пауза до септември.

Туку ај уште малце и 4. сезона. Премиерата ќе биди многу добра, и ќе биди 2 часа.

momci me mrzese da citam nazad imali cetvrta sezona na lost..pozzzz

Над 10 пати е кажано назад, ама ај дека те мрзеше :) ,

4. сезона почнува на 31. Јануари, значи за 12тина дена .

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Koliko serija ce biti u 4. sezoni?
I prva epizoda ce biti 2 sata nelli?

А да не знае некој колку епизоди снимиле до сеа ? од четврта, ако почнале пета... ?

4та сезона имаат снимено од 8 до 10 епизоди. Не сум сигурен за точната бројка. 4тата сезона најверојатно ќе биде толку долга прибидјеќи има штрајк и не може да биде довршена на време. Кога знаеш дека 4тата сезона не е завршена сигурен сум дека би ти било јасно дека немаат ништо снимено од 5та сезона :smir:

lostpedia.org напиша:
...However due the the WGA strike, only 8 episodes (as well as the mobisode series) were filmed, at it is presumed that all 8 will have completed post-production and be ready for broadcast. The composition of the following seasons is as yet unknown...

И кажано е од продуцентите дека 8. епизода завршува со Cliffhanger, т.е. многу неизвесно, нешто како крајот на 3. сезона.

edvaj cekam mislam deka na torenti kke ja staat pred da ide u amerika,znam od drugi serii:)

Haha, грешка си. Не можи да ја стават на торенти пред премиерата на ТВ, зошто епизодите што се за download на торенти се TV-Rip, т.е. снимани од ТВ.

Haha, грешка си. Не можи да ја стават на торенти пред премиерата на ТВ, зошто епизодите што се за download на торенти се TV-Rip, т.е. снимани од ТВ.
ne mora da znaci,na primer 5 sezona od one tree hill vo amerika se emituvani 2 epizodi a na torrent ima 5 epizodi,istiot primer bese i so Gossip girl i so uste nekolku serii:baeh:

ne mora da znaci,na primer 5 sezona od one tree hill vo amerika se emituvani 2 epizodi a na torrent ima 5 epizodi,istiot primer bese i so Gossip girl i so uste nekolku serii:baeh:

One Tree Hill од петтата сезона се излезени три епизоди и само тие епизоди може да се најдат по торенти. Ако случајно негде си видел 4та или 5та епизода 100% се фејк. Никогаш епизодите не излегуваат онлајн пред телевизиските премиери.

А ако си толку сигурен дека ги има по интернет 4та и 5та епизода дај ми линк да ги даунлоадирам па ќе збориме понатака. :smir:

Тој стариот со Саид што остана све издаде глуп колку е :tepa:

Офф сеуште ли немала крај серијава? Мене ме известија дека е готово, крај :) А тоа уште сезони ти имало :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom