LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Јас порано многу гледав "Lost", ама некаде малку пред да ја снема, престанав, ми се здосади. Но иако не ми беше баш интересна и не ја пратев редовно, сеуште се прашувам што така ја снема?!?
А она во другата тема (таа шо е у канта), исто за "Lost", еден член пишал дека поради непопуларноста на "Lost" и "Како ќе каже Џим" А1 банкротирале и затоа престанале да ги даваат. За "Како ќе каже Џим", јас искрено мислам дека ја прекинаа бидејќи е лето и дека некаде кај септември ќе ја продолжат (не знам, можда не е така), ама како и да е (темава е за "Lost" па ќе се вратам на неа) не ми е јасно зошто така ја прекинаа "Lost". Па ако знае некој нешто, нека каже.
П.С. Ако има нешто горе околу тоа, не можам сега да прочитам па затоа прашувам одново.

Направија една голема грешка во Лост... се почна како серија која можат да ја гледаат и 5 годишни деца, а на крај ќе испадне некоја тешка психологија...

овие малишаните ќе останат со вакви фаци
ef.gif

Димитар напиша:
Направија една голема грешка во Лост... се почна како серија која можат да ја гледаат и 5 годишни деца, а на крај ќе испадне некоја тешка психологија...

ef.gif
Па тоа е и финтата. :wink:
И нема само децата да останат со такви фаци, сите ќе останеме, зашто јас сум сигурна дека "Lost" ќе има некој крај кој никој од нас не го очекувал.

Еце напиша:
Јас порано многу гледав "Lost", ама некаде малку пред да ја снема, престанав, ми се здосади. Но иако не ми беше баш интересна и не ја пратев редовно, сеуште се прашувам што така ја снема?!?
А она во другата тема (таа шо е у канта), исто за "Lost", еден член пишал дека поради непопуларноста на "Lost" и "Како ќе каже Џим" А1 банкротирале и затоа престанале да ги даваат. За "Како ќе каже Џим", јас искрено мислам дека ја прекинаа бидејќи е лето и дека некаде кај септември ќе ја продолжат (не знам, можда не е така), ама како и да е (темава е за "Lost" па ќе се вратам на неа) не ми е јасно зошто така ја прекинаа "Lost". Па ако знае некој нешто, нека каже.
П.С. Ако има нешто горе околу тоа, не можам сега да прочитам па затоа прашувам одново.

Банкрот?!? Не вервам. Не гледате дека нема поќе ниту една серија на А1: Lost, The O.C. , According To Jim, CSI: Las Vegas, ...
Лето е. Летна пауза. Па од септемрви мислам дека ќе продолжат со сите серии. ( барем тој е случајот со сите светски TV станици, и на NovaTV прават така. )

Еце напиша:
Па тоа е и финтата. :wink:
И нема само децата да останат со такви фаци, сите ќе останеме, зашто јас сум сигурна дека "Lost" ќе има некој крај кој никој од нас не го очекувал.

Мислам дека во flashforward - ите ќе бидат најголемите мистерии до сега ( како на пример: кој умре во првиот forward, кој е тој што ја чека Kate, зошто Jack е таков како што е, зошто било грешка што си заминаа од островот ,...) и се тоа ќе се реши на „спојката“ меѓу иднината е сегашноста т.е. последните неколку епизоди или само последната епизода.

Димитар напиша:

ef.gif

pa da i lost znaete deka e preporacliva za deca nad 10 godini

sto da kazeme.. si ja cekame 4-ta sezona esenva :)

Душо премиерата на епизодата беше во 9 часот вчера (во Њујорк).... значи на 7ми. Веднаш потоа ја имаше на Интернет. Кај нас... значи утрово...

Јас ја симнав и ја гледав... една интересна работа ќе се научи...
:zver:
Ќе биде интересно... одвај чекам наредните епизоди...
od kade gi downloadiras epizodite

Јас гледав Lost али потоа почнав да ги download-ирам сериите па некако ми стана малце досадно па избришав се што имам

Мислам дека тоа е само за да не збунат повеќе. Тоа што го кажа татко му на John можи да значи дека тој си возел во кола, направи сообраќајка и се разбира се онесвестува,... можеби паѓа во кома. Ben како што е лукав човек за да го убеди John за нешто, бара да го најдат татко му (нели тој го знае минатото на сите луѓе на островот). Откако го наоѓаат тако му го носат на островот и ништо не му кажуваат него само го држат затворен... понатаму знаеме.

dime ej . abe nesto da te prasam mozes da mi gi napises kako se vikaat specialnite epizodi za da gi zeam jas ja znam samo answers a koi se drugite ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom