Уф... имам многу за реплицирање
leo напиша:
abe tie se sekavaat na toa da se sekavaat .so sekavanjeto ni prikazuva istorijata na lugeno od lost ...
Првата реченица... :nesum:
И тие flashback - oвите, НЕ се сеќавања на личностите, туку се
„исечоци“ од минатото на ликовите кои ни ги прикажуваат само нас на гледачите, а во моментот кога ние ги гледаме тие „исечоци“ ликовите во серијата НЕ СЕ сеќаваат.
leo напиша:
...po zabeleskine se pokazuva deka tie site onie od lost se MRTVIIII SAMO TOA CE SE OTKRIE POPOSLE...
Не се мртви, затоа што:
1. Продуцентите имаат неколку пати кажано дека 1000% не се наоѓаат во чистилиште.
2. Во последната епизода од 3. сезона за прв пат покажаат flashforward на Jack со кој се гледа дека тие ЌЕ ЗАМИНАТ од островот.
leo напиша:
...mnogu zabeleski ima deka se mrtvi tie plus koga ce se udaj charli na poslednata epizoda od 3 seson ce se pojavat signali so edna televizija i so eden brod koj ce im rece deka sea ce dojdat da gi spasat niv no vo toa vreme pred 4 epizodi paga hilikopter so edna zenska zenskata ostanuva ziva i im kazuva deka na vesti kazale deka avionot 715 se srusil vo moreto i site bile mrtvi .. so rock zvezda i blblablabal ....
Тешко е за разбирање ама мислам дека нешто сфатив

.
- Женската од хеликоптерот Naomi, ги лажи дека е пуштена од Penny да го најде Desmont, но во последната еп. од 3. сезона откриваме дека тоа не е така. Голема е веројатноста да ги лажи и дека во „надворешниот свет“ сите мислат дека се мртви. Ќе видиме за тоа понатаму...
leo напиша:
...A PRETPOSTAVKA DEKA SE MRTVI IZMEGU PEKOLOT I RAJOT E DEKA ZA SVE IMA PRICINA ..TAMAN DA GO PUSTET ZEK DA SI ODI OD OSTROVON LOK JA UNSTVI PODMORNICATA ..TAMAN DA SE NAJDAT DRUGIVE SE PRESELUVAAT SO NIVNIOT VODAC BEN ...PTICINE NA HARLI MU GO KAZAAA IMETO SITE GLEDAAT NESTO...
Измеѓу рајот и пеколот, :nenene: . Сите знаеме дека Lock ја уништи подморницата и ги спречува на сите начини да го напуштат островот затоа што му е страв дека ако го напуштат островот тој пак ќе биде ИНВАЛИД.
leo напиша:
...ZNACI IMA MNOGU PRETPOSTAVKI SO NA POCETOKOT OD 4 SESONA SO CE IZLEZE NA 1 JANUARI SE CE SE OTKIRE DALI SE MRTVI ILI SE ZIVI ZATO DA CEKAME ...
Значи кажавме дека се живи

.
1. епизода од 4. сезона ќе излезе во Февруари 2008, а не 1. јануари
leo напиша:
A NA 24 EPIZODA ..BEN CE MU GI KAZE SITE TAJNI NA OSTROVOT NA JACK ..NO USTE 24 EPIZODA JA NEMAM GLEDANO STIGNAT SUM DO 3 SESONA 23 EPIZODA .. POZDRAVVV!!!!!!!!!!!

Морам да те разочарам, но 3. сезона има само 22/23 епизоди. Така да ако последно си ја гледал
3x23 - Throught The Looking Glass - Part 2, толку од 3. сезона. Мораш да чекаш 4. сезона како и сите останати
Поздрав.