LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Да да а знаевте дека во вистинскиот живот оди со Кејт(лили)?

Има некој слушнато дали ќе пуштаат пат некоја спешн епизода, колку да не окапеме 8 месеци без лост?

jove_bt напиша:
Да да а знаевте дека во вистинскиот живот оди со Кејт(лили)?

Има некој слушнато дали ќе пуштаат пат некоја спешн епизода, колку да не окапеме 8 месеци без лост?

Мислам дека нема да има никаква специјална епизода, зошто тие епизоди ги даваат во редовниот термин т.е. додека се даваат и редовни епизоди од серијата.

А не напраја (Kate) и (Charlie) свадба?

poo aj neka naprat film eden za kraj lost oti pocna da gubi na popularnot nekako kic ke stani.

диме напиша:
Уф... имам многу за реплицирање :)

Првата реченица... :nesum: :toe:

И тие flashback - oвите, НЕ се сеќавања на личностите, туку се „исечоци“ од минатото на ликовите кои ни ги прикажуваат само нас на гледачите, а во моментот кога ние ги гледаме тие „исечоци“ ликовите во серијата НЕ СЕ сеќаваат.

Не се мртви, затоа што:
1. Продуцентите имаат неколку пати кажано дека 1000% не се наоѓаат во чистилиште.
2. Во последната епизода од 3. сезона за прв пат покажаат flashforward на Jack со кој се гледа дека тие ЌЕ ЗАМИНАТ од островот.

Тешко е за разбирање ама мислам дека нешто сфатив :) .
- Женската од хеликоптерот Naomi, ги лажи дека е пуштена од Penny да го најде Desmont, но во последната еп. од 3. сезона откриваме дека тоа не е така. Голема е веројатноста да ги лажи и дека во „надворешниот свет“ сите мислат дека се мртви. Ќе видиме за тоа понатаму... :)

Измеѓу рајот и пеколот, :nenene: . Сите знаеме дека Lock ја уништи подморницата и ги спречува на сите начини да го напуштат островот затоа што му е страв дека ако го напуштат островот тој пак ќе биде ИНВАЛИД.

Значи кажавме дека се живи :) .
1. епизода од 4. сезона ќе излезе во Февруари 2008, а не 1. јануари :)

:toe: Морам да те разочарам, но 3. сезона има само 22/23 епизоди. Така да ако последно си ја гледал 3x23 - Throught The Looking Glass - Part 2, толку од 3. сезона. Мораш да чекаш 4. сезона како и сите останати :)

Поздрав.

BRAVo be dime se otkri ..gleaj sea..
odgovorimi na ova ako odgovoris togas ce ti veruvam..
zosto na lost.com pred dve nedeli pisese 24 epizoda - the answers
drugo znaev deka naomi bese pustena od kompanijata za da go razotkriet ostrovon..
drugo
kako deka ne se sekaavaat na 3 sesona 10 epizoda harrly koga ce go zapali kombeno ce se seti na minatoto koga tatkomy mu rece deka nema prokletstvo toj toa celo vreme dodeka mislese deka nema da zapali go zboruvase toa nema prokletstvo nema prokletstvo/.. kazi mi kako pticine go kazuvaat imeno na harly... aj kazi mi sto e ona so jakop ,... i kazi mi kako jack go gledase tatkomu i kate go gledase konjon aj kazi mi sea so e ova ako mi odgovoris togas ce pocnam da ti veruvam .

leo напиша:
drugo znaev deka naomi bese pustena od kompanijata za da go razotkriet ostrovon..
drugo
kako deka ne se sekaavaat na 3 sesona 10 epizoda harrly koga ce go zapali kombeno ce se seti na minatoto koga tatkomy mu rece deka nema prokletstvo toj toa celo vreme dodeka mislese deka nema da zapali go zboruvase toa nema prokletstvo nema prokletstvo/.. kazi mi kako pticine go kazuvaat imeno na harly... aj kazi mi sto e ona so jakop ,... i kazi mi kako jack go gledase tatkomu i kate go gledase konjon aj kazi mi sea so e ova ako mi odgovoris togas ce pocnam da ti veruvam .
Па како ке е интересна серијата ако нема мистерија ај кажи ми жити се, па тоа Џек што го гледаше татко му и со птиците тоа, па треба на крај научно да се докаже. Што си запнал пак и ти уште од сега да го склопуваш крајот. Почекај си до 2010 година ке си видиш на последната сезона. А што го напаѓаш сега диме, и така имаш многу грешки во тоа што го кажа. И се гледа врска немаш штом кажуваш дека имало 24 епизода.

dzimej напиша:
Па како ке е интересна серијата ако нема мистерија ај кажи ми жити се, па тоа Џек што го гледаше татко му и со птиците тоа, па треба на крај научно да се докаже. Што си запнал пак и ти уште од сега да го склопуваш крајот. Почекај си до 2010 година ке си видиш на последната сезона. А што го напаѓаш сега диме, и така имаш многу грешки во тоа што го кажа. И се гледа врска немаш штом кажуваш дека имало 24 епизода.
Всушност,трета сезона нема 24 епизоди туку 26,доколку се бројат: Lost:The Answers,Lost:А Таle of Survival и Lost Survival Guide кои се три од 7-8 special episodes кои ги повтараат поважните случки во изминатите епизоди во одредената сезона(во овој случај 3та). Специјалните епизоди што излегоа во трета сезона не се бројат во листата на епизоди од трета сезона,ниту пак оние што излегоа во втора да се бројат во листата на втора сезона бидејќи специјалните епизоди не се ништо повеќе од повтарање на случки од претходни епизоди. Па така да,правилно трета сезона би имало 23 епизоди,а ти џимеј си немаш врска од серијата чим не знаеш дека има спешл епизоудс! Ајде сега ќе почнеме да се надвикуваме кој повеќе ја знае серијата,мислам дека темава најмалку е отворена за да го правиме тоа. Ова е отворено за да се надополнуваме доколку нешто од некоја епизода не ни е јасно па некој друг да го изјасни. :helou:

dzimej напиша:
MOre trup eden lele ama si gl** se pravis nesto deka znaes za lost a ustvari vrska si nemas ..kaj najde 2010 godina ti si budala more i nisto ne znaes LOST zato ne pravise deka nesto znaes zos koga ke tresnis nekoja glupost site ke ti se smejat....specialnite epizodi kako so se the answers i drugata . ke gi ima zato ne prabvi se deka nesto znaes dzime ..

dzimej напиша:
i ziti sve kazi mi gi greskite

dzimej напиша:
jas go napagam dime jas samo baram odgovori za da mi se razjasni filmot a jas tebe da te prasam cim tolku se razbiras od filmovi so e filmot.
horror.avantura.comedija.akcija.istoriski ..aj kazi mi ti kakov e filmot bidejki ti se znaes>,.

Лео, ај припази на речник. Најдобронамерно.

leo напиша:
...jas go napagam dime jas samo baram odgovori za da mi se razjasni filmot a jas tebe da te prasam cim tolku se razbiras od filmovi so e filmot.
horror.avantura.comedija.akcija.istoriski ..aj kazi mi ti kakov e filmot bidejki ti se znaes>,.

И јас Leo немав никаква намера да те нападнам само сакав да ти укажам на грешките.

Dzimej со то шо има напишано да почекаш до 2010 сака да ти кажи дека Lost ќе има уште 3 сезони:
4. сезона - 2008
5. сезона - 2009
6. сезона - 2010

leo напиша:
drugo

Таа епизода Lost - The Answers е специјална епизода и не се рачуна како 24. Јас ја изгледав и е една ретроспектива на сите 3 сезони на Lost и всушност е прикажана пред Through The Looking Glass и нема никакви одговори (барем не некои нови кои не биле кажани во 3. сезони).

За да почниш да ми верваш? Јас не те терам да ми верваш туку ти го кажвам моето мислење и изборот е твој. Јас да имав одговори на сите прашања и мистерии од Lost немаше да ја гледам серијата.

А за сеќавањата. 100% во тој момент ликовите не се сеќаваат. Размисли: Како можи Ben да има сеќавања од своето раѓање???

диме напиша:
И јас Leo немав никаква намера да те нападнам само сакав да ти укажам на грешките.

Dzimej со то шо има напишано да почекаш до 2010 сака да ти кажи дека Lost ќе има уште 3 сезони:
4. сезона - 2008
5. сезона - 2009
6. сезона - 2010

Таа епизода Lost - The Answers е специјална епизода и не се рачуна како 24. Јас ја изгледав и е една ретроспектива на сите 3 сезони на Lost и всушност е прикажана пред Through The Looking Glass и нема никакви одговори (барем не некои нови кои не биле кажани во 3. сезони).

За да почниш да ми верваш? Јас не те терам да ми верваш туку ти го кажвам моето мислење и изборот е твој. Јас да имав одговори на сите прашања и мистерии од Lost немаше да ја гледам серијата.

А за сеќавањата. 100% во тој момент ликовите не се сеќаваат. Размисли: Како можи Ben да има сеќавања од своето раѓање???

SAMO KAZI MI PLS ONA KAKO E MOZNO SO JAKOB

leo напиша:
SAMO KAZI MI PLS ONA KAKO E MOZNO SO JAKOB
Во право е dzimej јас не сум креаторот па да знам. Ќе се цитирам самиот:
Јас да имав одговори на сите прашања и мистерии од Lost немаше да ја гледам серијата.
А ако мислиш како е можно то со Jacob и да не се мртви во исто време :toe:. Јас само знам дека креаторите повеќе пати нагласија:
The Losties не се мртви и не се наоѓаат во никакво чистилиште. До крајот на серијата ќе дадеме реални одговори на прашањата и мистериите во серијата.

dobro de i jas nemav nekoja namera da te napadnam no po pretpostavkata na dzimej jas sum nemal pojma za toa sto se desava ..pa sakav da te prasam tebe mislev deka ti znajs .....zos nesto bez vrska pisuvase gore dzimej pa nemozev da go razberam.pa zato te prasav tebe a ustvari ti si u pravo lugetp ne mozat da se setat od svoeto detstvo :D:D:D

leo напиша:
dobro de i jas nemav nekoja namera da te napadnam no po pretpostavkata na dzimej jas sum nemal pojma za toa sto se desava ..pa sakav da te prasam tebe mislev deka ti znajs .....zos nesto bez vrska pisuvase gore dzimej pa nemozev da go razberam.pa zato te prasav tebe a ustvari ti si u pravo lugetp ne mozat da se setat od svoeto detstvo :D:D:D
Па секој што го гледа Лост има појма ваљда. Јас не реков дека немаш појма туку се правиш дека најмногу знаеш за Лост и никој друг не смее да ти рече нешо. И ако пишував нешто што не ти се свиѓа не значи дека е без врска, форумов е за да си пишуваме секој свое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom