Los Serrano

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
Исто срање се.

Ја сфаќам аверзијата што ја имате кон било што на шпански јазик :pos2: ама сепак...
Доволно е да видиш пет минути од Серанови за да приметиш дека е подобра глумата, сценариото, сценографијата...
Како што кажав, Серанови е шпанска primetime серија, а кај нас оди сабајле пошто никој не прави разлика. :wink:

Seranovi e komicna serija a ne e telenovela. Mene licno mi e mnogu interesna ama ne mi se stanuva tolku rano sabajle samo za nea, inaku serijata e super za relaksacija.

Си ја гледам кога ке ја начекам,баш ми е интересна и не е Циганско-Шпанска него е Шпанско-Шпанска баш од Шпанија што не е уопште исто,скроз различна поента има ова,му доаѓа нешто ко Козби и Салон Хармони :pos: ама со поише луѓе.

Најомилени ликови ми се Куро(:)) и Санти... и Ева нормално :)

супер е серијата, баш ми се свиѓа она оригинал шпански зборат а не лигавење цмиздрење како на мексиканските сапуници. ја загледав од понеделникот пошо станувам рано по работа и интересна ми е... има некојаа динамика во серијава не е се исто па исто... добро е добро е ... европско

Одлична е, стварно е глупо некој да има лоши зборови за ваква серија, едноставно хумористична е и деле од другите серии, мене ми се допаѓа, добро освежување после ставање од кревет:pos2:

Да сеа е супер не е како другите серии но еве ви спојлерс.

СПОЈЛЕРС!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лусија ќе умре, Тете и Гиље ќе се засакаат и ќе си избегаат, Маркос и Ева кај и да се и они во Париз, Кандела и Фити развод, Диего ќе си фати нова девојка, Сантијаго со Лурдитас ќе прави свадба и ќе имаат деца за други незнам.

Добро тоа е тоа и прекината е во ШПанија осмата сезона поради ниска гледаност а таа сезона и била планирана да биде последна и можно е да некаде се прикажани тие епизоди. Е тоа е тоа па сеа гледајте или не како сакате.

Dobra e,od Angeli i od Zabraneta ljubov sigurno e poubava!

Лусија ќе умре, Тете и Гиље ќе се засакаат и ќе си избегаат, Маркос и Ева кај и да се и они во Париз, Кандела и Фити развод, Диего ќе си фати нова девојка, Сантијаго со Лурдитас ќе прави свадба и ќе имаат деца за други незнам.

Добро тоа е тоа и прекината е во ШПанија осмата сезона поради ниска гледаност а таа сезона и била планирана да биде последна и можно е да некаде се прикажани тие епизоди. Е тоа е тоа па сеа гледајте или не како сакате.
опааа.... интересно ке биде а... да си ја гледам значи

Kako be Lusija ke umre koa na stranata e ziva i vo sedma sezona!

Ја гледам кога можам и мислам дека е добра серија и е сосем различна од останатите шкарт серии кои се даваат по нашите телевизии.

Интересна е, ја гледам понекогаш од сабајле кога нема што да правам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom