Los Serrano

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Исто срање се.
Ја сфаќам аверзијата што ја имате кон било што на шпански јазик :pos2: ама сепак...
Доволно е да видиш пет минути од Серанови за да приметиш дека е подобра глумата, сценариото, сценографијата...
Како што кажав, Серанови е шпанска primetime серија, а кај нас оди сабајле пошто никој не прави разлика. :wink:

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Seranovi e komicna serija a ne e telenovela. Mene licno mi e mnogu interesna ama ne mi se stanuva tolku rano sabajle samo za nea, inaku serijata e super za relaksacija.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.685
Поени од реакции
48.873
Си ја гледам кога ке ја начекам,баш ми е интересна и не е Циганско-Шпанска него е Шпанско-Шпанска баш од Шпанија што не е уопште исто,скроз различна поента има ова,му доаѓа нешто ко Козби и Салон Хармони :pos: ама со поише луѓе.

Најомилени ликови ми се Куро:))) и Санти... и Ева нормално :)

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
супер е серијата, баш ми се свиѓа она оригинал шпански зборат а не лигавење цмиздрење како на мексиканските сапуници. ја загледав од понеделникот пошо станувам рано по работа и интересна ми е... има некојаа динамика во серијава не е се исто па исто... добро е добро е ... европско

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Одлична е, стварно е глупо некој да има лоши зборови за ваква серија, едноставно хумористична е и деле од другите серии, мене ми се допаѓа, добро освежување после ставање од кревет:pos2:

Член од
16 јули 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Да сеа е супер не е како другите серии но еве ви спојлерс.

СПОЈЛЕРС!!!!!!!!!!!!!!!!!

Лусија ќе умре, Тете и Гиље ќе се засакаат и ќе си избегаат, Маркос и Ева кај и да се и они во Париз, Кандела и Фити развод, Диего ќе си фати нова девојка, Сантијаго со Лурдитас ќе прави свадба и ќе имаат деца за други незнам.

Добро тоа е тоа и прекината е во ШПанија осмата сезона поради ниска гледаност а таа сезона и била планирана да биде последна и можно е да некаде се прикажани тие епизоди. Е тоа е тоа па сеа гледајте или не како сакате.

Член од
12 април 2008
Мислења
240
Поени од реакции
7
Dobra e,od Angeli i od Zabraneta ljubov sigurno e poubava!

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19

Лусија ќе умре, Тете и Гиље ќе се засакаат и ќе си избегаат, Маркос и Ева кај и да се и они во Париз, Кандела и Фити развод, Диего ќе си фати нова девојка, Сантијаго со Лурдитас ќе прави свадба и ќе имаат деца за други незнам.

Добро тоа е тоа и прекината е во ШПанија осмата сезона поради ниска гледаност а таа сезона и била планирана да биде последна и можно е да некаде се прикажани тие епизоди. Е тоа е тоа па сеа гледајте или не како сакате.
опааа.... интересно ке биде а... да си ја гледам значи

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268

Kako be Lusija ke umre koa na stranata e ziva i vo sedma sezona!

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Ја гледам кога можам и мислам дека е добра серија и е сосем различна од останатите шкарт серии кои се даваат по нашите телевизии.

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Интересна е, ја гледам понекогаш од сабајле кога нема што да правам

Kajgana Shop

На врв Bottom