Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Овие од вмро треба да прекинат да го тупат со тоа дека им фали јако сдс, за што ви фали бе мајмуни едни ... :tapp: наместо да гледаат целосно да ги снема, овие како носталгичари по некоја бивша .."жал ни е за слабо сдс" ова она :tapp:
Па свесен е Мицко дека многу потешко во иднина ќе се справува со Апасиев отколку со Венко Филипче или Славјанка Петровска

Јас мислам овој Сотир ќе излезе полош и од Стевица. Фацата му е Стевче двојка. Се ми иде дека ќе нашиба згради уште толку, дека ќе отидат курбан и тие малку зелени површини што ги има.
Од Палас надоле до крај на Илинденска нова елитна населба.Уште тоа му фалеше на тој дел од градот.

Јас мислам овој Сотир ќе излезе полош и од Стевица. Фацата му е Стевче двојка. Се ми иде дека ќе нашиба згради уште толку, дека ќе отидат курбан и тие малку зелени површини што ги има.
Сотирче ќе игра како што ќе му свират од горе, и така се гледа од авион дека нема 2 чисти од политика.

Да не е србин :D
Ајхан се вика, тоа е турско име, а презимето му е на -ски. Торбеш, 99%, тој може да е и од некое од селата накај Македонски Брод, тие се повеќето Торбеши.

Нема потреба да се јаде гомна против Левица, оставете вие новинари како Миленко и компанија што серат по фејсбук или Чашуле на Алфа што треска глупости во неговата емисија која е интересена само за генерација на дедо ми.

Пред некој ден Апасиев меѓу редови кажа дека во Кичево даваат поддршка за Александар, а и со самото тоа што не извадија кандидат таму, а имаа во сите други градови во Западна Македонија, доволно кажува дека врска нема муабетот за некаква нивна поврзаност со Аљи.

Да ги имавме Левица и Вмро изминативе 35 години наместо сектата од Муртино, сигурен сум дека друга песна ќе се пееше со брачата во Македонија.

Кичево е голема победа за сите Македонци, душата ми се наполни, се надевам сега на чесна работа на новиот градоначалник и во иднина иста слика да видиме и во останатите градови во Западна Македонија.

Кичево е МАКЕДОНСКИ ГРАД!:oeoeoe:

Абе имате 10к гласови од албаницте, собрале овие независни. Во Сарај сте 90% спрема 10%.
Ама битно се вршеше пропаганда дека Албанци ќе гласале за Амар.

1000001018.jpg

:(

Адеми обвини за масовно купување на гласови и ноќно бетонирање на улиците

Арбер Адеми од ДУИ се заблагодари на дијаспората која го искористила денешниот ден и се вратила во Македонија за да гласа на локалните избори. Според него, овие избори беа повеќе од локална трка. Тврди дека беа тест на политичкиот и моралниот карактер на државата.

Сепак, вели Адеми, сведоци биле на „масовно купување на гласови, изборен асфалт, ноќно бетонирање и брутална вмешаност на државниот апарат во корист на власта“.

- Сепак и покрај сите овие злоупотреби, граѓаните покажаа дека знаат да препознаат и да не дозволат овие темни методи да го искриват резултатот од првиот круг. Убедени сме дека нема да го искриват и сега во вториот круг, рече Адеми на прес-конференција.

Тој додаде дека коалицијата НАИ, чиј предводник е ДУИ, останува цврсто посветена на патот на промените и на создавање на општество во кое власта се добива со доверба, а не со притисок.

Овие од вмро треба да прекинат да го тупат со тоа дека им фали јако сдс, за што ви фали бе мајмуни едни ... :tapp: наместо да гледаат целосно да ги снема, овие како носталгичари по некоја бивша .."жал ни е за слабо сдс" ова она :tapp:
Ne fali sdsm, ama fali opoziciona partija koja kje gi sledi nacionalnite interesi. Dokolku nema takva, za 10 godini od sega kje gleame istata prikazna so novi generacii na sdsm. Za vmro ocekuvano e da ja partiziraat drzavata pak, i prirodno da stvorat podelba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom