Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
У Чашка ќе си ја земат сега општината во Јаболчиште и да се поздравиме со тој дел. Не го враќаат никад.

Еј, у централна Македонија, у срцето, им даваш да ти земат општина поради партиски препокувања. Таму се „тепаа“ да имаат албански паралелки. Сега кога си ја земаа душата ќе им ја вадат на нашите.

Избориве кажуваат само едно, дека народ во Македонија воопшто не гласа и не се замара ама затоа, партиите добиваат од нивните и поради тоа ќе не дупат.

Уште +15/20 години иста песна ќе гледаме, едните ќе ги гласаме додека не не издупат, па после другите ќе ги вратиме. Кај нас народ не гласа за промена туку едноставно партиски послушници или симпатизери, не гласаат за своја партија поради разочараност. Сдс се распаѓа, Дуи исто. Знам добива гласови поради незадоволни комуњари, а Левица пробува да се бори со 2/3 партии кој константно и вршат притисок.

А Вмро си го вади гласачкото тело, тие стандардни 200/300к што го има и си тепа со нив.

Овие избори ,а и многу предходни покажуваат дека овој македонски народ не заслужува ниеден % повеќе од што има.

Додека шипциве се колат меѓусебе за дневно политички проблеми, константата националистичка не ја менуваат и цврсто се држат за истата.

Освојување на општина во срцето на државата е многу поголем пораз од било која друга поголема општина во западна Македонија.

Неможам да поверувам како нашинците во Тетово од Дпмне гласаат за Касами,класичен балист кој мрази Македонци и тоа отворено го кажува.

Kako tepaa sdsm vo palanka ne mi e jasno
Уште одамна се знаеше дека таму ќе победат. ВМРО ќе изгубеше уште повеќе таму само среќа го најдоа од некаде кандидатот за градоначалник кој е ОК лик и затоа блиску беше инаку разликата ќе беше поголема во корист на СДСМ.

Kako tepaa sdsm vo palanka ne mi e jasno
Па добар е градоначалникот таму, го среди градот тип топ изгледа сега. Чудо ќе беше да не победеше СДСМ во Паланка.

У Чашка ќе си ја земат сега општината во Јаболчиште и да се поздравиме со тој дел. Не го враќаат никад.

Еј, у централна Македонија, у срцето, им даваш да ти земат општина поради партиски препокувања. Таму се „тепаа“ да имаат албански паралелки. Сега кога си ја земаа душата ќе им ја вадат на нашите.

Избориве кажуваат само едно, дека народ во Македонија воопшто не гласа и не се замара ама затоа, партиите добиваат од нивните и поради тоа ќе не дупат.

Уште +15/20 години иста песна ќе гледаме, едните ќе ги гласаме додека не не издупат, па после другите ќе ги вратиме. Кај нас народ не гласа за промена туку едноставно партиски послушници или симпатизери, не гласаат за своја партија поради разочараност. Сдс се распаѓа, Дуи исто. Знам добива гласови поради незадоволни комуњари, а Левица пробува да се бори со 2/3 партии кој константно и вршат притисок.

А Вмро си го вади гласачкото тело, тие стандардни 200/300к што го има и си тепа со нив.
Самите не знаете што зборите.Излезноста во сите населени места во Чашка беше огромен.Кога каурите имаат просек едно дете а тие 4 ова се случува.

имате сега советник во радовиш, кривогаштани, и други населби, лидер во опозицијата

Самите не знаете што зборите.Излезноста во сите населени места во Чашка беше огромен.Кога каурите имаат просек едно дете а тие 4 ова се случува.

Што е тоа што не знам? Фалеа минимум 200 гласа, нашите не одат да гласаат плус ги делат на 2 партии.

имате сега советник во радовиш, кривогаштани, и други населби, лидер во опозицијата

Кој е тоа „имаме“? Не сум јас партиска хиена како тебе, не ми треба партија леб да ми дава. Доволно сум способен да заработам сам и да исплукам ботови/куртони/крлежи, безразлика од која партија доаѓаат.

Што е тоа што не знам? Фалеа минимум 200 гласа, нашите не одат да гласаат плус ги делат на 2 партии.
И да гласаа 100% следните избори пак ќе ја земеа.

Инаку ова е резултатот на мала излезност и немање деца
IMG_0428.jpeg
Автоматски споено мислење:

Алоо не сте нормални славите победа против мртва сдс додека губиме општини една по една на лочките

Колку време во овие 30 години требаше да се среди општината, да не беше тешко да се зачува? Не е до наталитет до немање национална политика и држава е, брука и срамота е ова, туку да прашам, сега и таму ли се они автохтони?
Оти ова е веќе циркуз, а нашиве да знаат дека таа земја е исклучително значајна за нашата нација и нема како да е албанска.

Кој е тоа „имаме“? Не сум јас партиска хиена како тебе, не ми треба партија леб да ми дава. Доволно сум способен да заработам сам и да исплукам ботови/куртони/крлежи, безразлика од која партија доаѓаат.

сега ради овие 4-5 советници ќе не замарате овде уште 4 години :kafence:

загина оти бил будала,денес одат за пари доброволно кај шпоните,тоа е жива вистина за жал
Денес, овие у Штип земаа по 1000 евра за да дозволат УЧК у сред град да им дојде и децата да им ги истепа. На суд сведочеа - сами се повредиле. За 1000 евра.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom