Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
моментално си ја продаде кучата,најверојатно така требало да биди,уживај сега во комфорот во џеваирНе се свесни каква историја имаме таму.
Инаку исто по прв пат 1/3 од советот на Бутел ќе биде љочки.Ептен за славење смеМене не ми е до славење поради Чашка, како што гледам и Кичево, државава е кретенска како и службите, нека пуштаат дебилите од дпне музики додека не јаде племето дел по дел.
загина оти бил будала,денес одат за пари доброволно кај шпоните,тоа е жива вистина за жалИван Аљабакот загина бранејќи Македонка од силување од качаците, ова е црн ден, кој слави е кретен.
Ова се очекувашеПадна Чашка браќаа....
Прегледај го приврзокот 458495
??Иван Аљабакот загина бранејќи Македонка од силување од качаците, ова е црн ден, кој слави е кретен.
Историската димензија за Чашка и што значи.
И ? Што се променило?Прашај луѓе од Кичево што се променило и како им е на дел од нив.Слушни ги последните снимки од градоначалникот што прави по канцеларии и што зборува па после дојди овде и кажувај дали е битно или не,мене партии не ме интересираат кур ме боли и тука во Скопје кој победил зошто сите се исти гомна ама на вакви места како Струга,Кичево,Чашка,Брвеница и други се покажува сплотеност,патриотизам и тоа е национално прашање.
Тоа со снимката зборат на албански и се утврди дека вознемирувал албанки, така што тоа нема врска со етничка заедница туку човекот си е забеган.И ? Што се променило?
Тоа што прави во канцеларии? Да има снимки, за сите ќе искочи слично.
Нема ама баш никаква врска кој е градоначалник во Кичево, ништо нити се промени нити ќе се промени.