- Член од
- 14 октомври 2021
- Мислења
- 1.270
- Поени од реакции
- 2.135
За сите.Е многу ми е мило што имаш став, така и мислев ама си велам зошто такво прашање поставува сигурно не е убеден во своите ставови, се покажа не е така си имаш став.
ДА! за мене ниту ДПсНЕ ниту сдсСС се партии (повеќе фигурираат како акционерски друштва) последниве 33 години работат против македонските интереси и тргуваат со Македонските национални интереси и добра!
(еве еден пример оној Грукито ги избираше претседателите на општинските на конкурс замисли конкурс нема гласање на тие што ќе им биде претседател туку директорот на корпорацијата директно ти инсталира човек по негов избор)
За мене секој политички субјект со десна или лева ориентација кој активно или пасивно не учествувал во РЕДЕФИНИРАЊЕТО на Македонската држава и не учествувал во смена на идентитетот-ИМЕТО Македонија и денес не застапува мислење-теза дека е тешко да се исправат тие работи односно да се врати уставното име Македонија (велам уставното затоа што истиот устав беше сменет на криминалкен начин) секој еден таков Македонски политички субјект ги ИСПОЛНУВА елементарните услови за да бара и добие глас на избори !!!!!
Ми беше задоволство да го споделам
Да, ама оваа се ставови на Бугаристан а Доста како познат врховист ги пласираше јавно.
Мене ми беше прашањето за Македонски политички субјекти кои го имаат тоа прифатено, ако има Македонски ако нема тогаш ништоинаку најчесто поставувам прашања на кои сите го знаат одговорот.
Автоматски споено мислење:
За кого прашуваш?
За Левица или за овие со име и презиме кои самите по се изгледа си ја платиле таа реклама.
И едно прашање има ли објавено кои медиуми се опфатени со ова анализа и за која територија се работи?
Вака како е објавено би рекол дека се работи за манипулација.
Затоа што се мешат баби и жаби се собира одзема дели и добиваш што сакаш, на прво место е партија (и таму подолу уште две), а потоа следуваат поединци/личности но не и за таа партијата!
Заклучокот е дека не е релевантна служи за манипулирање.
Знам имаа сите и платени реклами. Освен Левица.
И затоа ми е мерак што дојдоа до овде. Значи стварно допреле до народот, без билборди на секој чекор и искачање од ВЦ шоља. Не дека се нешто вау. Ама малце се поразлични од овие В и С.
)