Локални и претседателски избори на 15 или 22 март!

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
Па и до некаде си во право, со што друго се замараш, со ништо, само лепаш, а и тебе една богородичка ќе ти залепат во џеб и ич не те боли. А мислите дека е полесно да бидеш постојано на митинзи од еден во друг град, па ризик, па пат, па народ околу тебе, овој она сакал, овој она, па ќе ти надујат главата, и се така едно 20 дена, и оп после сакаш нашите политичари да бидат здрави, па не се.
Така ем си лепаш ем пари, а никој не те замара.
Зашо една богородичка да ми залепат во џеб?

чувството е одлично обожавам да плакатирам :pos2: до сеа мене не ми платиле за да лепам плакати :nenene: а некам ни да ми плаќаат
I po lepenjeto,mnogumina ostanuvaat so kratki rakavi.Od vetuvanjata nema nisto,samo retki od niv se ofajdat.I vo fevruari Micky ke lepi plakati,samo da si ja izvrsi partiskata dolznost,covekot mozebi ima i nekoja korist?

I po lepenjeto,mnogumina ostanuvaat so kratki rakavi.Od vetuvanjata nema nisto,samo retki od niv se ofajdat.I vo fevruari Micky ke lepi plakati,samo da si ja izvrsi partiskata dolznost,covekot mozebi ima i nekoja korist?

Какво ветување бре Соња какви обврски.
Они се само заведени и злоупотребени деца од 16/17 години, од страна на оние кои се борат против злоупотребата на децата во политички цели.

Кога сака нека бидат:
Владинава коалиција ќе ги освои СИТЕ пратеници!
БАШ СИТЕ!
Се клади некој?:baeh:

Не биди сигурна дека после лепење на плакати стануваат со кратки ракави. И ке лепам, а зашо да не лепам плакати, и тоа до сеа што сум лепил плакати до сеа ми се исплатеше а за натаму ке видам.

Не биди сигурна дека после лепење на плакати стануваат со кратки ракави. И ке лепам, а зашо да не лепам плакати, и тоа до сеа што сум лепил плакати до сеа ми се исплатеше а за натаму ке видам.

Мики, не им паѓај на нивото...ако лепиш плакати за да ти се ИСПЛАТИ, ич да не лепиш!

Лепењето плакати е најинтересниот дел од секоја кампања! :))

Што се се случува, не се објаснува!! Само може да се доживее!

Кој лепел најдобро знае, на благонадежна Соња5 не и се оствариле лепачките амбиции по се изгледа. :kesa:

Мики, не им паѓај на нивото...ако лепиш плакати за да ти се ИСПЛАТИ, ич да не лепиш!

Лепењето плакати е најинтересниот дел од секоја кампања! :))

Што се се случува, не се објаснува!! Само може да се доживее!
Јас во ВМРО не сум од корист и така да и да немам корист јас од лепењето плакати јас па ќе лепам плакати!!

Кој лепел најдобро знае, на благонадежна Соња5 не и се оствариле лепачките амбиции по се изгледа. :kesa:
Najodvratna rabota za mene e lepenjeto plakati i nivniot ostatok posle izborite.Jas si ziveam od sopstveniot trud,a ne ocekuvam nikoj nisto da mi dade.

грешка си кај нас не е така кај вас ако останувате со куси ракави ваш проблем а + ја сум од тие шо ке се офајдат :pipi:

Neka ti e so sreka,samo posle da ne zalis.
Слушали го рејтинго на една телевизија незнам баш на која беше, за вмро и сдсм, и од која партија ке биде следниот градоначалник во твојот град и советници колку ке има вмро а колку сдсм?

чувството е одлично обожавам да плакатирам :pos2: до сеа мене не ми платиле за да лепам плакати :nenene: а некам ни да ми плаќаат

ај будала! зимај пари бе ако можеш а не за беспари. заеби партија ако ти немаш некој профит!

иначе во право сте треба да се казнат сите што ќе пратат малолетник да лепи плакати! бегај бе кај го прљаат градот па уште се тепаат и кој чив плакат прелепил!! глупости!!

грешка си кај нас не е така кај вас ако останувате со куси ракави ваш проблем а + ја сум од тие шо ке се офајдат :pipi:

шо ќе се офајдиш на 16 години? ќе те стават потпретседател на младина или??

[acko]®;1706046 напиша:
ај будала! зимај пари бе ако можеш а не за беспари. заеби партија ако ти немаш некој профит!

иначе во право сте треба да се казнат сите што ќе пратат малолетник да лепи плакати! бегај бе кај го прљаат градот па уште се тепаат и кој чив плакат прелепил!! глупости!!

па тешко да бидат казнети а за профит имам профит не се секирај :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom