Локални и претседателски избори на 15 или 22 март!

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
Мики, не им паѓај на нивото...ако лепиш плакати за да ти се ИСПЛАТИ, ич да не лепиш!

Лепењето плакати е најинтересниот дел од секоја кампања! :))

Што се се случува, не се објаснува!! Само може да се доживее!
Toa li e golemoto zadovolstvo da se ofajdite od nekoja partiska drugarka?

Toa li e golemoto zadovolstvo da se ofajdite od nekoja partiska drugarka?
Ма како не е задоволство, видеш плакати на сдсм па одма тука мешаш мајки шајки и ред други работи сепак интересна работа е да лепеш плакати.

Ne me interesira koj kako ke tepa samo edna poraka imam za strumichani. Da si glasaat za vmro ako sakaat avtopat!

Минимум 55 градоначалници ке има ВМРО-ДПМНЕ:helou:, под 55 освоени градоначалнички места е изненадување:kesa:.
Neka bidat i 120,samo neka se vistinskite luge.Neka rabotat za interesot na graganite,a ne za svoj licen interes.No toa go vetuvaat predlozenite kandidati,pa potoa kako nisto da ne bilo.

Катастрофа ќе биде за народот на следниве локални избори. Од едноставна причина што ќе бидат избрани градоначалници што крадат и спијат кога треба да се работи. Да може е подобро да биде Врмо ама уште подобро е да имаме квалитетни градоначалници, а не по заслуга од пратијата.

Неможат да бидат 120, кога има 86 општини!!!!
Ti se fakas kako davenik za slamka,biva greska.Togas 86 neka se,ama koga ke predlagate kandidati za gradonacalnici,izberete kvalitetni luge,pa ne mora da se i od vasata partija.Toa VMRO DPMNE ke ja napravi pozrela vo ocite na graganite,a ne samo da bidat predlozeni onie koi imaa pogoem staz vo lepenje plakati(koga se fativme site okolu lepenjeto plakati).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom