Логови

• Креатор на темата Креатор на темата igla
  • Време на започнување Време на започнување
јас бев и се излечив
сеа ти си на ред да правиш пластична операција:back:

Само едно ме интересира, ако веќе не ти се проблем парите, што е твоја лична работа и не би ти се мешал кај треба да ги трошиш, ама од толку места за одмор зарем си морала баш во овој период да одиш во Грција?

Ова го зборам само од аспект на недостиг од респект кон самите нас,а во овие моменти треба да бидеме обединети.

Убавината не е мерило за големината на срцето и достоинството...

Да не претеруваш малку, или само НЕ читаш внимателно.
Само едно ме интересира, ако веќе не ти се проблем парите, што е твоја лична работа и не би ти се мешал кај треба да ги трошиш, ама од толку места за одмор зарем си морала баш во овој период да одиш во Грција?

Ова го зборам само од аспект на недостиг од респект кон самите нас,а во овие моменти треба да бидеме обединети.

Убавината не е мерило за големината на срцето и достоинството...

јас мислам дека е доволно
не сум којзнае каков патриот, не ме интересира политика не мразам премногу грци и бев во грција си поминав супер или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи:uvo:
и во право е марко мое си е каде ке идам и никај ама баш никој нема да ме контролира и неморате одма да го напаѓате него

знам дека не е убаво тоа што го пишав за фантом, ама прв почна и мразам некој да ми кажува што да правам и кај да идам на одмор

Не сакам да зголемувам букви ама овојпат морав Братот.

јас мислам дека е доволно
не сум којзнае каков патриот, не ме интересира политика не мразам премногу грци и бев во грција си поминав супер или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи:uvo:
и во право е марко мое си е каде ке идам и никај ама баш никој нема да ме контролира и неморате одма да го напаѓате него

знам дека не е убаво тоа што го пишав за фантом, ама прв почна и мразам некој да ми кажува што да правам и кај да идам на одмор
Така ли ти кажаа од дома.. ќе одиме за Грција убаво е што имаме веза со политиката така ли ти го бушат мозокот па и дури јавно кажуваш.. се гордееш дека си била за Грција да сум на твое место не би се гордеел туку би се СРАМЕЛ :), aлал нека ти е да не се криеше дека си од Фиром? :) па сега ни се фалеш колку убаво си помина море мрш таму.Гледам се лутиш зошто ти се нафрлиле сите па и тој марко те брани.. а што сакаш да ти дадеме медал зошто си била во Гелјада многу добро си направила алал да ти е..

Достоинство пред се’, немора да биде “којзнае каков патриот“.
За да се воздржиш од нешто толку апсурдно како одење на одмор на место каде те негираат и понижуваат како човек, само поради твојата национална припадност, не е потребен надчовечки напор, едноставно достоинство и респект кон својата нација.

Сигурен сум дека во секојдневието, во разни примери како на пример лоша услуга во некој ресторан ќе те одврати од одење таму. А ова е далеку полошо и понижувачки.

Меѓутоа нека.. неможе да им се всади достоинство со сила.:toe:

И без глумење адвокати молам.

што се запаливте бе толку девојчето ќе си иде кај што сака не може за нејзини пари да и кажувате кај да иде и што да праи

Не беше така на времето. Мамата, експресно брзо сум остарел. Еднаш одамна беше за ирц и мсн логови. Смешни наравно, затоа и се наоѓа темата во Чек дис аут. А сега веќе има политички бистрења тука. Со цел памет, смешно ништо нема. ама ај...

Има и други начини за додворување... а доколку Фантом би отишол во Грција сите ќе му се изнаредевте нели.

муабетов
они те онакват ти им се поднапучуваш
аман бе и јас не сум по политика енд стаф
ама во грција не би отишла па шо сака нека е
не ме признаваат??
епа нека поцркаат за туристи ама не идам
срамота бе ејј:tapp:
или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи
хммммм let me think
..........да!
и не ти викаме седи дома,иди у бугарија,црна гора,шпанија,италија...не е само грција место за летување:uvo:

муабетов
они те онакват ти им се поднапучуваш
аман бе и јас не сум по политика енд стаф
ама во грција не би отишла па шо сака нека е
не ме признаваат??
епа нека поцркаат за туристи ама не идам
срамота бе ејј:tapp:

хммммм let me think
..........да!
и не ти викаме седи дома,иди у бугарија,црна гора,шпанија,италија...не е само грција место за летување:uvo:
Ти па ти па остави ја кај сака ќе оде она у Грција е најдобро они баш сакат туристи од Фиром не и го расипувај филмот шема е сега во Грција била на одмор :helou::helou::helou::helou::pos2::pos2::pos2::pos2:

... а доколку Фантом би отишол во Грција сите ќе му се изнаредевте нели.

Брате, за муабетов да ојш в црква и три кила масло да однесиш.

Иначе додај ме на мсн ако сакаш, иам утре една НОГУ јака слика да ти дам.

никаде не кажав дека ке идам во грција на одмор
прочитај и види дека фантом прв спома на форумов:helou:

и што се мешате сите, мое право..мој избор кај ке идам
не сум имала несогласувања до сеа можеби затоа неам одбојност кон земјата и
не значи дека идам само во грција и никаде на друго место
и бев со моите(и не делуваше мојот избор кај да идам)а ако идам со друштво таму сигурно нема

и не сум ни прва ни последна македонка што не се замара со несогласувањата:smir:

и не сум ни прва ни последна македонка што не се замара со несогласувањата:smir:

Ахх Македонка..колку тоа гордо звучи во моментов...

.. лека ноќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom