Toneh
is a turtle
Може, може. :back:Koj e za klanska, bar na CS da igrame?
Odam da ruckam ke se vratam i kje manime edna na privot server, cuvajte mesto ili nekoj neka mi go pozajmi slotot.
brb
poz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, може. :back:Koj e za klanska, bar na CS da igrame?
Odam da ruckam ke se vratam i kje manime edna na privot server, cuvajte mesto ili nekoj neka mi go pozajmi slotot.
brb
poz
јас бев и се излечив
сеа ти си на ред да правиш пластична операција:back:
Само едно ме интересира, ако веќе не ти се проблем парите, што е твоја лична работа и не би ти се мешал кај треба да ги трошиш, ама од толку места за одмор зарем си морала баш во овој период да одиш во Грција?
Ова го зборам само од аспект на недостиг од респект кон самите нас,а во овие моменти треба да бидеме обединети.
Убавината не е мерило за големината на срцето и достоинството...
јас мислам дека е доволно
не сум којзнае каков патриот, не ме интересира политика не мразам премногу грци и бев во грција си поминав супер или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи:uvo:
и во право е марко мое си е каде ке идам и никај ама баш никој нема да ме контролира и неморате одма да го напаѓате него
знам дека не е убаво тоа што го пишав за фантом, ама прв почна и мразам некој да ми кажува што да правам и кај да идам на одмор
Така ли ти кажаа од дома.. ќе одиме за Грција убаво е што имаме веза со политиката така ли ти го бушат мозокот па и дури јавно кажуваш.. се гордееш дека си била за Грција да сум на твое место не би се гордеел туку би се СРАМЕЛјас мислам дека е доволно
не сум којзнае каков патриот, не ме интересира политика не мразам премногу грци и бев во грција си поминав супер или според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи:uvo:
и во право е марко мое си е каде ке идам и никај ама баш никој нема да ме контролира и неморате одма да го напаѓате него
знам дека не е убаво тоа што го пишав за фантом, ама прв почна и мразам некој да ми кажува што да правам и кај да идам на одмор
хммммм let me thinkили според вас требаше да останам дома заради едни глупи несогласувања на народи
Ти па ти па остави ја кај сака ќе оде она у Грција е најдобро они баш сакат туристи од Фиром не и го расипувај филмот шема е сега во Грција била на одмор :helou::helou::helou::helou::pos2::pos2::pos2::pos2:муабетов
они те онакват ти им се поднапучуваш
аман бе и јас не сум по политика енд стаф
ама во грција не би отишла па шо сака нека е
не ме признаваат??
епа нека поцркаат за туристи ама не идам
срамота бе ејј
хммммм let me think
..........да!
и не ти викаме седи дома,иди у бугарија,црна гора,шпанија,италија...не е само грција место за летување:uvo:
... а доколку Фантом би отишол во Грција сите ќе му се изнаредевте нели.
и не сум ни прва ни последна македонка што не се замара со несогласувањата:smir: