Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ова е моето омилено лого на фудбалски клуб.Љиљакот е специфичен за Валенсија како град,наводно ги има многу во тој крај.Инаку се претпоставува ,дека кога кралот Јејмс го освојувал градот,пред десетина века ,на неговото знаме слетал љиљак,и тој тоа го протумачил како добар знак...така нешто беше приказната....и кога го освоил градот, го ставил љиљакот на грбот на знамето....
Од каде тоа нормално? Јас сум страствен навивач на Јуве, но ни од далеку не го сметам за најдобро лого на клуб. Си гласав за Валенсија. Па гледам гласови за Милан,Интер...Смешки у боја....Па и твојава Барса,што има толку интересно во ова лого?обично знаме... Ианку мислам дека на клубовите од Сериа А се нај обични од сите,исто и Бундес лига, Примера и Премиершип имаат нај интересни,уникатни логоа.....посебно Англичаните....Мислам нормално е на секој да му се допаѓа логото на неговиот омилен клуб.
Од каде тоа нормално? Јас сум страствен навивач на Јуве, но ни од далеку не го сметам за најдобро лого на клуб. Си гласав за Валенсија. Па гледам гласови за Милан,Интер...Смешки у боја....Па и твојава Барса,што има толку интересно во ова лого?обично знаме... Ианку мислам дека на клубовите од Сериа А се нај обични од сите,исто и Бундес лига, Примера и Премиершип имаат нај интересни,уникатни логоа.....посебно Англичаните....