Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Да ви кажам на сите дека од америка или незнам кај ги печатат адресите, со кодот 1000 од Скопје имаат проблем, на секој различно пишува односно на некој другари им стигна 1000 Скопје Општина Струга, општина Прилеп, па поштарот ако ја знае улицата што сте ја пишале ќе види дека е грешка тоа општина Струга пример бидејки кодот е 1000 Скопје и ке шкртне таму ке попраи соодветно, ако не ке го однесат во друг град и така ке се изгуби...

Кај мене кодот беше точен, баш како што го напишав кога ги внесував информациите за испорака на пратката.

на никој од скопје му нема стигнато...

Друже од штип си ???? како се викаш :D Дуле или а ? :D како пиша зип код .... ја чекам од 3тиот , но да си знам :D

Од Скопје сум, ама на пратката пишуваше 1000 Штип, па после Штип беше шкртнато со пенкало. Само го потврдував муабетот од погоре дека имаа направено грешки во адресирањето на пратките за Скопје. :)

Од Скопје сум, ама на пратката пишуваше 1000 Штип, па после Штип беше шкртнато со пенкало. Само го потврдував муабетот од погоре дека имаа направено грешки во адресирањето на пратките за Скопје. :)

До сега од сите 5 што ги знам им пишувало 1000 - друг град вклучувајки те и тебе. Значи дефинитивно има некој проблем со Скопје, исто така и на другарка од Струмица сеуште не и стигна од првата игра. Таму незнам што е проблемот.

мора некое решение да има да се укаже грешката да ја испраат... :S

А да ви дадам адреса па сите кај мене да ги праќате, па ќе ви ги давам јас :smee:

мора некое решение да има да се укаже грешката да ја испраат... :S

Јас пратив меил на Македонска Пошта, ќе видиме што ќе одговорат и дали ќе одговорат. Ако не одговорат до утре и ако утре не стигне, ќе им се јавам или ќе отидам лично.

јас бев денес у поштата, кажаа ми дека нема стигнувано меѓународна пратка во штип овие денови :nesvest:

Па ако има стасано у штип ке ти ја донесат , тоа кој знае каде е залутано , некаде е у Македонија само никој не знае каде :pos2:

Што бидна, изгубивте надеж у Локерз?

Така-така. Јас ќарив USB и 50 долари, ама чекам доларите да ми ги префрлат на друг акаунт, бидејќи на хрватскиве PayPal акаунти моментално е забрането примање пари. :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom