Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

значи овие сакаат да го стигнат фејсбук со делење на ајподи?

Јавете си се у Царинска пошта , броевите ги имате на гоогле , од сите можни цариниски пошти низ Македонија :wink:

А на фејсбук , колку имаат што мислиш ? само по 1 ? :tapp:

сеуште ништо кај мене.. од ск сум ... ке тибам тоа ајподот :)

Малце е дискутабилно дали ќе го помине Facebook или не, пошто прво и основно, слабо се рекламираат, второ, сè повеќе и повеќе вакви страни излагаат и има голема конкурентост, трето, има голема побарувачка, а малце награди, исто ко на Локерз -ветува награди за секој, а добиваат само најбрзите, четврто, фејзбук веќе пола свет го заслепи и го презеде за себе, и на крај, не знам кој кажа во претходниве постови - Цело време ќе има скептици и треба 341234123 iPod - и да се доделат за да сфатат дека не е скам. Така да... Не знам дали ќе го надмине, барем не во догледно време...

Малце е дискутабилно дали ќе го помине Facebook или не, пошто прво и основно, слабо се рекламираат, второ, сè повеќе и повеќе вакви страни излагаат и има голема конкурентост, трето, има голема побарувачка, а малце награди, исто ко на Локерз -ветува награди за секој, а добиваат само најбрзите, четврто, фејзбук веќе пола свет го заслепи и го презеде за себе, и на крај, не знам кој кажа во претходниве постови - Цело време ќе има скептици и треба 341234123 iPod - и да се доделат за да сфатат дека не е скам. Така да... Не знам дали ќе го надмине, барем не во догледно време...

Украина, Русија и тие таму земји не користат facebook. 99% се регисирани на ВК. Е сега сакаат да се прошират малце. А мене ама ИЧ не ми е гајле дали ќе успеат во тоа.

Да, да, нема везе дали ќе успеат уствари :) Фрката е да си земеш што треба да си земеш :P

СЕУШТЕ НИШТО СО АЈПОДИТЕ ВО СКОПЈЕ ????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom