Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Hey,

If you redeemed for a prize during our most recent redemption, and your pointz
have not been deducted, do not worry, we will deduct them accordingly.

We're still experiencing some pointz display issues. Some may be the simple
display issue, some may be that we have processed Amnesty issues and your
pointz were deducted accordingly, and some is that you never admitted to
cheating during our Amnesty and your account has been set to zero.

Also, new member accounts are still a bit screwy, so if you've signed up within
the past 2 weeks and still don't have any pointz, we're working on a fix right
now and appreciate your patience.

Keep it classy,

јас нарачав Л мозе одговор??:jaj:

Епа мислам дека Л имаат јас нарачав Л ми стигна. Само за М имав слушнато два-тројца другари им пратиле мејл дека немаат број М. Би требало да ти стигне Л. :smir:

Епа мислам дека Л имаат јас нарачав Л ми стигна. Само за М имав слушнато два-тројца другари им пратиле мејл дека немаат број М. Би требало да ти стигне Л. :smir:
ја од L добив XL...ко ф`станче ми е :poss:

Хахахаха иначе сеа влагам на страната и пишува:

There's been an incredible demand for our Z-List tees and while we're glad the tee is so popular, we are sorry that some Z-Listers haven't yet received their shirt. If you joined the Z-List after November 10, and have not yet received a shipping confirmation for your shirt, chances are we are out of stock in your size. The good news is: we're getting a huge new shipment of tees in mid-December and January and we will get the shirt to you as soon as we have them in our hands.
16 minutes ago
Така да ако не добиете сеа маица ... после нова година.

А треба првин мејл да ми стигни точно?:kesa:

Мене не ми е за маицата туку да се осигурам дека вистина стигнуваат работи...Фала Ви на одговорите многу ми знацат :D

Сметам дека треба да прашате во USP, со админите на Lockerz или евентуално со царина за да не ви опнат 100 евра ддв и слични глупости на ipod или wii и слично... :)

Единствено што ни преостанува е да чекаме, ако ми дојди над 4000 не го земам па ако сакат и да ме тужат.

Сметам дека треба да прашате во USP, со админите на Lockerz или евентуално со царина за да не ви опнат 100 евра ддв и слични глупости на ipod или wii и слично... :)
Некаде кажаа дека можно е и со UPS да ги носат.Или пак UPSP

Во врска со царината и се тоа јас им пратив mail еве схо ми одговорија :
JAС: Имам едно прашање. Добитник сум на ipod shuffle од интернет страна во странство ме интересира колку ке ми земат царински трошкови коа ке стигне ?

ЦАРИНА : Почитуван
Стоката испратена од странство во помали пратки со писмо или поштенски пакет која ја прима физичко лице кое живее или има одобрен престој во Република Македонија е ослободена од плаќање на увозни давачки во согласност со Царинскиот закон, под услов вкупната вредност на пратката да не го надминува износот 45 ЕВРА во денарска противвредност и таквиот увоз да е од некомерцијална природа.

Па тоа е тоа мислам дека на сите нарачките ни се поголеми од 45e така да да се спремиме за некаква царина...

си заборавил да пишеш дека на пакетот пише дека е free gift и дека има вредност 1 или 0$.... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom