Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Абе како одат во профит овие?Не верував на почетокот али сега верувам по малце има клипови на јутуб со тие што нарачале?И дали ќе ми земат пари за поштарина ако нарачам нешто?

Абе како одат во профит овие?Не верував на почетокот али сега верувам по малце има клипови на јутуб со тие што нарачале?И дали ќе ми земат пари за поштарина ако нарачам нешто?
би требало да ти земат зависи што порачаш

Не зимат пари за поштарина во никој случај:)

А бајда веј ..заработуваат со секој клик ние што ќе го кликнеме..па размислете вие колку многу е тоа:)

И ви стигнало нешто до сега?

Сега мајца ќе стигне...тие денови или другата недела

А ќе порачам нешто после 15ти па ќе пишам резултати:)

Зошто ми одзима например имав 45 поени сега 21 ме спушти?:nesvest:

Еве и јас се регистрирав па собирам пари за Титан микрофон..Моментално имам 50 PTZ па ќе направам 125 до 15ти:):)

Друже ако ја нарачам веспата (7500птз) сигурен сум дека нема да стаса,а за др. сум сигурен:baeh::helou::salut:

Прво да нарачаш веспа треба да имаш дозвола:)

А за стигнување зашо да не..зашо да не ти стигне:)..кога стигат и другите работи и тоа ќе стигне само не сум баш сигурен како ќе го достават до дома хахахахха

A зашо ми се одземени поени??ВИкаат имало Багови..Па кога ке се среди дали ке имам точно поени??Од 56 поени ми отидоа на 48..И како можам да ги видам тие Alerts..Ми пишува 2 New Alerts а никако да ги видам:)

Баговите околу тоа ќе се средат до крајот на оваа недела а за алертс незнам мислам тие на почетна шо ти се јавуваат тие се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom