Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Баговите околу тоа ќе се средат до крајот на оваа недела а за алертс незнам мислам тие на почетна шо ти се јавуваат тие се...

A ќе имам точно поени..Колку ушто треба да имам??И гледам на профил ти пишале после секое одјавувајне и најавувајне ви даваат поени..Дали е тоа за тие што се на Z-List или за сите корисници??

A ќе имам точно поени..Колку ушто треба да имам??И гледам на профил ти пишале после секое одјавувајне и најавувајне ви даваат поени..Дали е тоа за тие што се на Z-List или за сите корисници??

Не е после секое одјавување туку еднаш во денот можеш да си фанеш 4поени доколку не си во з-листер ако си можеш да си фанеш 8поени:baeh:
Значи еднаш во денот коа ќе уклучиш ти дава 2поена и истотака ќе оставиш пост на DAILES и ете ти 4поени(значи само еден пост во денот повеќе и да оставиш нема да ти даде)а за з-листер 4 поени кој ќе се уклучиш еднаш во денот и ќе оставиш пост...мислам дека сфаќаш...:smir:
Истотака секој кој е во з-листер групата може да си нарача бесплатна блуза(значи не требаат никакви поени):toe:

Не е после секое одјавување туку еднаш во денот можеш да си фанеш 4поени доколку не си во з-листер ако си можеш да си фанеш 8поени:baeh:
Значи еднаш во денот коа ќе уклучиш ти дава 2поена и истотака ќе оставиш пост на DAILES и ете ти 4поени(значи само еден пост во денот повеќе и да оставиш нема да ти даде)а за з-листер 4 поени кој ќе се уклучиш еднаш во денот и ќе оставиш пост...мислам дека сфаќаш...:smir:
Истотака секој кој е во з-листер групата може да си нарача бесплатна блуза(значи не требаат никакви поени):toe:

Ова го сватив но тоа со баговите??Во Conection ми пишува дека имаат прифатено 10 деца а вика 5 пријатели прифатени, останати уште 15..

Ова го сватив но тоа со баговите??Во Conection ми пишува дека имаат прифатено 10 деца а вика 5 пријатели прифатени, останати уште 15..

Тоа останати уште 15 значи уште толку ти фалат за да станеш з-листер вкупно 20 треба да имаш за да бидеш з-листер:wink::wink:

Тоа останати уште 15 значи уште толку ти фалат за да станеш з-листер вкупно 20 треба да имаш за да бидеш з-листер:wink::wink:

Да, али не ги покажува точно!!Треба да ми фалат уште 11 но покажува уште 15..И тоа ми вреди поени..Па дали ке ги важи тие 4 кога ке се среди страната??Тоа сакав да прашам!

Сега пак ми одзема поени..И тие што пратив се регистрирани а не ми ги брои за да влезам во З-Листата..И неможам пак на истите да пратам..:S

А играта за поени што е само 1 се игра на почетокот или секој ден?

Да, али не ги покажува точно!!Треба да ми фалат уште 11 но покажува уште 15..И тоа ми вреди поени..Па дали ке ги важи тие 4 кога ке се среди страната??Тоа сакав да прашам!

Сега пак ми одзема поени..И тие што пратив се регистрирани а не ми ги брои за да влезам во З-Листата..И неможам пак на истите да пратам..:S

Абе ќе се среди ти само собирај си поени и ич да не те боли глава:)

А играта за поени што е само 1 се игра на почетокот или секој ден?

Само кога се регестрираш.

Само да ве советувам да не правите илегално поени (кои ѓи гледаат некои на јутуб) ти вика да правиш маилови на yopmail или на mailinator и после само да ѓи ставате во конект...:nenene: за џабе ќе пробувате...(ако не ми верувате пробајте па ќе видите)

Може да правите легално поени многу лесно ако имате динамичка ип...ќе отворите хна пример 100 маила и на нив ќе пратите инвајт и се од различна ип ќе се регнете..и ќе имате + 200 поени ако сте обичен и + 400 ако сте з-лист:)

Мислам дека имате забележано дека веќе не се игра таа игра на почетокот(која се фаќаат такви зеленки...):kez:...мислам дека е така оти јас шо поканив едно дете и глеам не му побара ни да се игра...туку одма му даде 2поени и толку...:toe:

Погледнете каква слика ми се појави мислам дека проблемот е шо ме зафркаваше нетот...

untitlnkn.png

Ништо страшно.Има баг некој до вечер треба да се поправе.

Може да правите легално поени многу лесно ако имате динамичка ип...ќе отворите хна пример 100 маила и на нив ќе пратите инвајт и се од различна ип ќе се регнете..и ќе имате + 200 поени ако сте обичен и + 400 ако сте з-лист:)

Дали имаш ти поим што значи зборот легално?

Пази колку ги рекламираш и правдаш еи, а тек замисли колку запален ќе бидеш откога ќе ти стигне маицата!:vozbud:

Ми стаса мене порака(пред 15минути) дека ќе работат на поените и поради тоа се губеле после пак ќе ни биле вратени...

We are working today on the PTZ display error. Again, all of your PTZ are SAFE AND SOUND and the display bug is getting fixed sometime before midnight tonight.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom