Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Колку паметно, сите ги изгледаа видеата пред наптреварот и сега е жустро. Секако јас не гледав видеа па имам едно 400 поени сега од гледајне. :smee:

ја немам ни едно видео изгледано до сеа :pos2:

Офф... Не го пратам баш муабетов, мислам дека локерз се прави MCDonalds-type Капиталисти. Се прават добри и ефикасни, а уствари не знам колку вреди сето тоа. Јас добив само маица и iPhonе скин и навистина има луѓе кои добиле и iPod - и, ваучери, пари, буриња и термоси и сè, ама не знам баш ако се направи пресметка за тоа колку луѓе добиле, а колку труд вложивме, дали ќе испадне дека се исплати. А може и тоа им е фората... Само да делуваат дека се добри... Не знам... Уште некое време и планирам да ја оставам странава... Не ми изгледа дека вреди за времето... Поздрав!

П.С. Пошто мислам дека цело време има такви луѓе што прашуваат „Даваат ли награди? Даваат ли награди?“, одговорот е „да“. :)

не можам да ги гледам видеата бе луѓе како ги гледате вие :/ сменив и днс и се...

имам макс адсл

не можам да ги гледам видеата бе луѓе како ги гледате вие :/ сменив и днс и се...

имам макс адсл

Незнам цело време се гледаат кај мене видеата без ДНС да сменам и кога беше натпреварот и сега,ако не веруваш Add me Па ќе ти дадам ремоут.
Иначе имам интернет од кабелскиот оператор во ресен Канал 16

Незнам цело време се гледаат кај мене видеата без ДНС да сменам и кога беше натпреварот и сега,ако не веруваш Add me Па ќе ти дадам ремоут.
Иначе имам интернет од кабелскиот оператор во ресен Канал 16
нема веза, верувам ти и тука кај братучедка ми се гледаат има интернет од телекабел
најверојатно до интернетот е....

нема веза, верувам ти и тука кај братучедка ми се гледаат има интернет од телекабел
најверојатно до интернетот е....

A како сте со проксито се менува ип-то или не?кај нас се менува на секое disconect/connect?

јејеје си фатив 250к на Челзи:vozbud:

За колку време рековте стигвит маица од бетерз

ne znam kolku vredi da gubis vreme za betterz i lockerz so vk najmnogu se isplakja samo so za vk treba carina da platis a za lockerz ne trebalo mislam mora nekoja muchka da se praj za vk mn se 3000 za ipod

zaebavat lockerz za logiranje nikogas ne davat poeni i klipoj gledav pak ne dadoja pederi

ako znaj nekoj za lockerz dali mora tocno da gi odgovaras prasanjata i so treba da se napraj za da se gledat videata

ne znam kolku vredi da gubis vreme za betterz i lockerz so vk najmnogu se isplakja samo so za vk treba carina da platis a za lockerz ne trebalo mislam mora nekoja muchka da se praj za vk mn se 3000 za ipod

zaebavat lockerz za logiranje nikogas ne davat poeni i klipoj gledav pak ne dadoja pederi

ako znaj nekoj za lockerz dali mora tocno da gi odgovaras prasanjata i so treba da se napraj za da se gledat videata

како бе луѓе ништо не ви е во ред вас се си е во ред којзнае што е кај вас

dobro smenav dns i rabotat klipojte e sega imav polno prasanja za odgovaranje i samo za dve mi dade poeni pa prasanjeto e dali maksimum mozis da odgovoris 2 prasanja za poeni na den

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom