а колку труд вложивме
Незнам цело време се гледаат кај мене видеата без ДНС да сменам и кога беше натпреварот и сега,ако не веруваш Add me Па ќе ти дадам ремоут.не можам да ги гледам видеата бе луѓе како ги гледате вие :/ сменив и днс и се...
имам макс адсл
нема веза, верувам ти и тука кај братучедка ми се гледаат има интернет од телекабелНезнам цело време се гледаат кај мене видеата без ДНС да сменам и кога беше натпреварот и сега,ако не веруваш Add me Па ќе ти дадам ремоут.
Иначе имам интернет од кабелскиот оператор во ресен Канал 16
A како сте со проксито се менува ип-то или не?кај нас се менува на секое disconect/connect?нема веза, верувам ти и тука кај братучедка ми се гледаат има интернет од телекабел
најверојатно до интернетот е....
Хехе честотп! Мене Манчестер ме заеба 150к ;( а сега и Шалке 100к. Денес денов трна катастрофално .јејеје си фатив 250к на Челзи
како бе луѓе ништо не ви е во ред вас се си е во ред којзнае што е кај васne znam kolku vredi da gubis vreme za betterz i lockerz so vk najmnogu se isplakja samo so za vk treba carina da platis a za lockerz ne trebalo mislam mora nekoja muchka da se praj za vk mn se 3000 za ipod
zaebavat lockerz za logiranje nikogas ne davat poeni i klipoj gledav pak ne dadoja pederi
ako znaj nekoj za lockerz dali mora tocno da gi odgovaras prasanjata i so treba da se napraj za da se gledat videata
За колку време рековте стигвит маица од бетерз