Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Фала Бон.Џи на честитките ајде ви посакувам на сите да добиете нешо уште поголемо. Мада и ова не е лошо 3,8 литра... хмммм тоа е таман пиво :)
а што е всушност тоа,неможев да разберам.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: има филмчиња на Локерс за земање

знае некој како да праем на Локерз поени да иде убрзано тоа
ја до сега имам 142

клипчињата неможе да се гледаат :nesvest:

гледам по јутјуб има некој програмчиња за поени да си земаш ,може некој да најде такво програмче??

а што е всушност тоа,неможев да разберам.

Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни :D ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива :)
Онака добро е.

Нишо бе баш буренце онака си го пуниш со сок (пхаха сок, ма водки различни типови мешани со овошни сокови и ликери разни :D ) и си го носиш, ставаш чаша си стискаш на дугмето и си тече у чаша директива :)
Онака добро е.
Има нешто за ладење или не?

Онака добро е.

Za kolku vreme ti stigna doma od koga go naraca??
Sega brzo go imas osvojeno?

Никола нема за ладење ако ставиш ладно, ладно ќе држи. Ако стаиш топло, топло ќе држи. А иначе ми стигна за три недели и еден ден, од кога ми го пратија мејлот дека нарачката ми е потврдена.

Е овој ресток мислам дека ќе ни се поголеми шансите да порачаме нешто,пола локерс се америка!

сите не може, но некои може да се гледаат, провери на две-три страни поназад имаш како да смениш днс, и ќе може да гледаш:nesum:

Кај мене не работи со DNS како што постирал членот некоја страна претходно. Јас сум на Windows 7 можеби само за на Windows XP работи тоа?:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom