Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Лична карта највероватно ќе ти побараат. Така да најдобро е стависи име на родеител да не си имаш нервози.
Велес ти е 1400 , а што ти вика ако напишеше Veles?

Лична карта највероватно ќе ти побараат. Така да најдобро е стависи име на родеител да не си имаш нервози.

Па нели има листа на која го нема Велес, е сега кога одам Other треба самиот да го напишам и пишувам Veles и се појавуваат 2 слични Велестово и уште нешто беше ја ништо не кликам од тоа значи си останува Велес и откако ќе го оставам се брише тоа ? :jaj:

Ај помош малку ми треба ова за пополнувањето..

- Морам да ставам име на родител за кога ќе го подигнувам пакетот оти треба лична карта ?
- ZIP кодот за Велес беше 1400 ?
- Како да го пишам Велес во City, го нема во листата кога одам Other пишувам Veles и небива ?

Opstina Veles

Небива ни со Општина Велес, незнам како да го средам ова :toe: туку ќе го пратам кај дада во Скопје само како да го напишам ова, општина треба ? улица Дренак бр X, влез 1, стан X ?

Небива ни со Општина Велес, незнам како да го средам ова :toe: туку ќе го пратам кај дада во Скопје само како да го напишам ова, општина треба ? улица Дренак бр X, влез 1, стан X ?

и кај мене немаше крива паланка па ја пишав подолу заедно со улицата и стигна нема да има проблем со тоа

и кај мене немаше крива паланка па ја пишав подолу заедно со улицата и стигна нема да има проблем со тоа

Сигурно ова така дека е, ако ти стигнала така да пишам и јас инаку да не ризикувам.

Одкога ке ја зачуваш адресата каде што сакаш да ти стигне, доле пишува "Delivery Status"
Го тргнав линкот "Contest" и сега како може да се провери дали е иподот пратен ?

тие што се од скопје у адреса пишете , титовелешка 48... и тоа е адресата на поштата и гарант ке стигне.. па ке си го земете од тамо :helou: :):):)

Пишете побрзо дека нема да е тоа така нон стоп, кај и да е ќе го тргнат ќе си останите со прстот во уста.

Единствено глупаво кај iPod-ов е што нема можност за сликање, а инаку се друго е перфектно! :smir:

Трк до локерз конечно новости на страната

лелеле по 4 поени дават за видео (з мембери), некогаш нема да ви даде гледајте уште еднаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom