- Член од
- 25 мај 2009
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 1
dada tuka si u pravo!!!stanuva se pointeresno na ova lockerz, a?
so sekoj mesec se pointeresno i pointeresno!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dada tuka si u pravo!!!stanuva se pointeresno na ova lockerz, a?
Малкуцка си ги згрешнал то ПМ и АМ. Треба кај 10 да биде pm за кај нас да биде am.Montgomery (U.S.A. - Alabama) Thursday, February 25, 2010 at 10:00:00 AM UTC-6 hours CST
Skopje (Macedonia, Republic of) Thursday, February 25, 2010 at 5:00:00 PM UTC+1 hour CET
Corresponding UTC (GMT) Thursday, February 25, 2010 at 16:00:00
Eve!!!!!:smir:
www.timeanddate.com
ама тие се 4та генерација![]()
http://dunacomputers.com.mk/modules.php?module=products&action=shop_view&id=519
a moze da se redeemuva ako ne zemes nieden bran ???
Ако не фатиш ништо на првите три (ако си дал поени) имаш право да учествуваш на генералниот!!
Малкуцка си ги згрешнал то ПМ и АМ. Треба кај 10 да биде pm за кај нас да биде am.
Еве! :smir:
Mozit na nekoja 4-5 nliga
Значи добив 20$ и ми го пратија кодот за Амазон таму дека треба да ги искористам, ај објаснете ми кратки постапки како да средам на Амазон со тој код.
Може на секоја ама глупо е треба цело време да чекаш на тоа.
Зошто мислиш дека ќе фатим нешто? Ви текнува месец Ноември кога беше само З мембери? Дали знаете колку бевне помалце и колку повеќе награди имаше?
СЕга СЕКОЈ купи шанси ова ќе е исто срање затоа ве молам немојте да очекувате многу
што порача? и кога го порача?
оти јас порачав мајца пред 20 дена и ми пишаа пред 7-8 дена дека е пратена па до сеа ништо![]()