Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

секој месец различно ни земаат поени :smee:

Montgomery (U.S.A. - Alabama) Thursday, February 25, 2010 at 10:00:00 AM UTC-6 hours CST
Skopje (Macedonia, Republic of) Thursday, February 25, 2010 at 5:00:00 PM UTC+1 hour CET
Corresponding UTC (GMT) Thursday, February 25, 2010 at 16:00:00

Eve!!!!!:smir:

www.timeanddate.com

Montgomery (U.S.A. - Alabama) Thursday, February 25, 2010 at 10:00:00 AM UTC-6 hours CST
Skopje (Macedonia, Republic of) Thursday, February 25, 2010 at 5:00:00 PM UTC+1 hour CET
Corresponding UTC (GMT) Thursday, February 25, 2010 at 16:00:00

Eve!!!!!:smir:

www.timeanddate.com
Малкуцка си ги згрешнал то ПМ и АМ. Треба кај 10 да биде pm за кај нас да биде am.
Еве! :smir:

Ако не фатиш ништо на првите три (ако си дал поени) имаш право да учествуваш на генералниот!!

E Веќе и вака ако не фатиме ништо на вистина македонциве сме нај заспан народ :smir::pos2:

Малкуцка си ги згрешнал то ПМ и АМ. Треба кај 10 да биде pm за кај нас да биде am.
Еве! :smir:

Да имам згрешено фала сепак :)

Зошто мислиш дека ќе фатим нешто? Ви текнува месец Ноември кога беше само З мембери? Дали знаете колку бевне помалце и колку повеќе награди имаше?
СЕга СЕКОЈ купи шанси ова ќе е исто срање затоа ве молам немојте да очекувате многу

Значи добив 20$ и ми го пратија кодот за Амазон таму дека треба да ги искористам, ај објаснете ми кратки постапки како да средам на Амазон со тој код.

Mozit na nekoja 4-5 nliga

Може на секоја ама глупо е треба цело време да чекаш на тоа.

Значи добив 20$ и ми го пратија кодот за Амазон таму дека треба да ги искористам, ај објаснете ми кратки постапки како да средам на Амазон со тој код.

Може на секоја ама глупо е треба цело време да чекаш на тоа.

што порача? и кога го порача?

оти јас порачав мајца пред 20 дена и ми пишаа пред 7-8 дена дека е пратена па до сеа ништо :)

Зошто мислиш дека ќе фатим нешто? Ви текнува месец Ноември кога беше само З мембери? Дали знаете колку бевне помалце и колку повеќе награди имаше?
СЕга СЕКОЈ купи шанси ова ќе е исто срање затоа ве молам немојте да очекувате многу

Ооххх ке видиме на 25 јас планирам да земам 75$ за сите поени таман до 25 на борј ќе ми се Ако бидит арно ако не здравје :D Би требало пари да има доволно .

што порача? и кога го порача?

оти јас порачав мајца пред 20 дена и ми пишаа пред 7-8 дена дека е пратена па до сеа ништо :)

Немам ништо порачано, значи кажав погоре ми стигна на мејлот кодот со 20$ за користење на Амазон, сега прашањето е како да направам акаунт на Амазон со тој код и да порачам ?

Се разочарав малку, но денес коа проверив на вк.ком да викам кој зеле ипод глеам Congratulations you won Ipod Nano 5G и се израдував. Не се надевав дека така ќе им бришат на некои. На крај се супер излезе :pos2: :nesvest: . За колку време ви стигнаа на последниот контест и како заминавте на царина ? Позз:wink:

Ај помош малку ми треба ова за пополнувањето..

- Морам да ставам име на родител за кога ќе го подигнувам пакетот оти треба лична карта ?
- ZIP кодот за Велес беше 1400 ?
- Како да го пишам Велес во City, го нема во листата кога одам Other пишувам Veles и небива ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom