Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

i mene ne mi e stignat od vtoriot natprevar ..i zvonev sekade vo skopje vo bitola vo carini vo posti i nikade ne me usluzija so potrebni informacii....ako imalo nesto ke bidel ispraten na adresata.....taka da jas se otkazav i veke ne go cekam................

i mene ne mi e stignat od vtoriot natprevar ..i zvonev sekade vo skopje vo bitola vo carini vo posti i nikade ne me usluzija so potrebni informacii....ako imalo nesto ke bidel ispraten na adresata.....taka da jas se otkazav i veke ne go cekam................
не се ни надевај дека ќе ти стигне што досега не стигнал, и мојот од вториот контест не е стигнал :)

Дојде кај мене 2500 денари царина :tapp:

No information, please check your item identifier

има надеж да се чека или слабо :D a ?

или утре или другиден не кажуваат за да сме 24 часа на локерс!!ама ке бидам во мегивреме одма соопштете ако има ресток зосто можи и да не сум таму?Со молба

Paypal колку поени беа за колку пари ви теквит на некој?:

Paypal колку поени беа за колку пари ви теквит на некој?:
и мене ме интересира ова + имам Personal пејпај , наместив на Словениа, дали можам да зеам пејпал prize oд локерз, без да го линкувам пејпалот со кредитна?

и мене ме интересира ова + имам Personal пејпај , наместив на Словениа, дали можам да зеам пејпал prize oд локерз, без да го линкувам пејпалот со кредитна?

Е тоа незнам а зошто не ја линкува до сега? Не се секирај и да добиеш ќе треба 1 месец за да ти префрлат така да има време.

Мене ме интересираат ето пример 700 поени имаше ли пејпал да земам и со колку вредност.

Е тоа незнам а зошто не ја линкува до сега? Не се секирај и да добиеш ќе треба 1 месец за да ти префрлат така да има време.

Мене ме интересираат ето пример 700 поени имаше ли пејпал да земам и со колку вредност.
не ја линкував пошо неам...неможе ли само електронски парите да ги префрлат, на пеј пал да седат...? па ако сакам да ги извадам да извадам картица и да си ги извадам поштено.???

не ја линкував пошо неам...неможе ли само електронски парите да ги префрлат, на пеј пал да седат...? па ако сакам да ги извадам да извадам картица и да си ги извадам поштено.???

На овие што им дадоа по 50$ ги извадија без проблем мислам.

На овие што им дадоа по 50$ ги извадија без проблем мислам.
не ми е тоа проблемот :) прашањето ми е дали можат да ги префрлат парите, без јас да линкувам картица? без картица, нејкам да ги вадам, сакам да ги трошам онлајн.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom