Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Јас имам доволно поенчиња едно ајпод нано да си земам мислам. Ако не, ајпод шафл, ама некако не ми се прај меракот сега за ајпод.... па и немам многу избор со 290 поени... али јбг то е xD Инаку, ако нарачам ајпод шафл на пример или било шо мало, и евтино, ќе ми земат за поштарина нешо?

Значи изгледа нема да има никој проблеми со отварањето на ptzplace зошто е закачен subdomainот на многу брз сервер,т.е на посебен,а во меѓувреме добив маил од kathy..за да кажам дека е грешка тоа за cancelled mail...

I'll check into this and let you know something by the end of the week, OK?

--
CEO, Lockerz.com

И ај баш да видам што ќе одговори:)

Значи изгледа нема да има никој проблеми со отварањето на ptzplace зошто е закачен subdomainот на многу брз сервер,т.е на посебен,а во меѓувреме добив маил од kathy..за да кажам дека е грешка тоа за cancelled mail...

И ај баш да видам што ќе одговори:)

Како би имале проблеми кога е една слика од 10 килобајти.

Како би имале проблеми кога е една слика од 10 килобајти.
Не за тоа...за друго зборам..предходно нели беше..на исти сервер се....и собираш поени и ги трошиш..е сега ptzplace ќе е на нов сервер и како што викаат тие ќе може да ги контролира сите конекции додека се порачува:)

Абе кога ке ја напрат странава ево втор ден ке шо неможам да влезам па да соберам уште некој поен.

Абе кога ке ја напрат странава ево втор ден ке шо неможам да влезам па да соберам уште некој поен.

Абе ти си главна улога тебе ако треба јас ќе ти префрлам од мојон некој поен....ОХ леле со душа чекам ресток!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Да ни сабајлево нема или вечер или др-от месец :(

Sorry for delay in updates because your Lockerz team is still working on adjusting/adding right amount of PTZ to those members who've missed log-ins, dailies, etc. This process will take a minimum of several more hours. No one wants you to stay up all night like we're doing here at headquarters and our next update will be in the morning. Thanks

Ќе дадат упдејт накај 2 сатот по наше време, и тогаш ќе кажат дека нема да има ресток :smee:

Ајде некој нека влезит на www.lockerz.com и кажете дали ви се средени работите. Јас имам многу некако поени, и не ми одзеле поени за Nintendo Wii :tapp:

Није могуче...имам 300 поени плус..а не сум поканил пријатели
:baeh::baeh::baeh:

Се намерно правено еј, сега ќе се златаш да порачаш нешто поскапо, за после една недела да ти кажат кај одеше бе :smee::smee:

Гледам многу имаат над 100 +, пак грешки имаат така да ајде да речеме чао на рестоот за оваа година

Аиии јас имам 150 поени плус. :vozbud: DJ Hero here I come :vozbud:

Eдит: Не се надевам многу, плус ова со поениве сеа уште повеќе ме натера да не верувам дека ќе стигне нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom