Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ArsVivendi

самовработена невработена
Член од
15 април 2007
Мислења
603
Поени од реакции
31
Јас имам доволно поенчиња едно ајпод нано да си земам мислам. Ако не, ајпод шафл, ама некако не ми се прај меракот сега за ајпод.... па и немам многу избор со 290 поени... али јбг то е xD Инаку, ако нарачам ајпод шафл на пример или било шо мало, и евтино, ќе ми земат за поштарина нешо?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Значи изгледа нема да има никој проблеми со отварањето на ptzplace зошто е закачен subdomainот на многу брз сервер,т.е на посебен,а во меѓувреме добив маил од kathy..за да кажам дека е грешка тоа за cancelled mail...

I'll check into this and let you know something by the end of the week, OK?

--
CEO, Lockerz.com
И ај баш да видам што ќе одговори:)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Значи изгледа нема да има никој проблеми со отварањето на ptzplace зошто е закачен subdomainот на многу брз сервер,т.е на посебен,а во меѓувреме добив маил од kathy..за да кажам дека е грешка тоа за cancelled mail...

И ај баш да видам што ќе одговори:)
Како би имале проблеми кога е една слика од 10 килобајти.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Како би имале проблеми кога е една слика од 10 килобајти.
Не за тоа...за друго зборам..предходно нели беше..на исти сервер се....и собираш поени и ги трошиш..е сега ptzplace ќе е на нов сервер и како што викаат тие ќе може да ги контролира сите конекции додека се порачува:)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Абе кога ке ја напрат странава ево втор ден ке шо неможам да влезам па да соберам уште некој поен.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Абе кога ке ја напрат странава ево втор ден ке шо неможам да влезам па да соберам уште некој поен.
Абе ти си главна улога тебе ако треба јас ќе ти префрлам од мојон некој поен....ОХ леле со душа чекам ресток!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Да ни сабајлево нема или вечер или др-от месец :(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Sorry for delay in updates because your Lockerz team is still working on adjusting/adding right amount of PTZ to those members who've missed log-ins, dailies, etc. This process will take a minimum of several more hours. No one wants you to stay up all night like we're doing here at headquarters and our next update will be in the morning. Thanks

Ќе дадат упдејт накај 2 сатот по наше време, и тогаш ќе кажат дека нема да има ресток :smee:

Ајде некој нека влезит на www.lockerz.com и кажете дали ви се средени работите. Јас имам многу некако поени, и не ми одзеле поени за Nintendo Wii :tapp:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
840
Поени од реакции
25
Није могуче...имам 300 поени плус..а не сум поканил пријатели
:baeh::baeh::baeh:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Није могуче...имам 300 поени плус..а не сум поканил пријатели
:baeh::baeh::baeh:
Се намерно правено еј, сега ќе се златаш да порачаш нешто поскапо, за после една недела да ти кажат кај одеше бе :smee::smee:

Гледам многу имаат над 100 +, пак грешки имаат така да ајде да речеме чао на рестоот за оваа година

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Аиии јас имам 150 поени плус. :vozbud: DJ Hero here I come :vozbud:

Eдит: Не се надевам многу, плус ова со поениве сеа уште повеќе ме натера да не верувам дека ќе стигне нешто.

Kajgana Shop

На врв Bottom