Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Од кај никна ти пак на форумот? До кај си со заработките?

** темава нека се спои со постоечката за Локерз, бетерз,...... :)

Што од каде... кога си ме сретнал ти мене, за да никнам пак? ај биди појасен ;) Иначе јас почнав пред 1-2 недели и ми оди супер :) А за тебе нз... и јас пред да почнам си викав, тешко, вака така... ама ете лесно било :)

zlph45.png

Последни 20 дена

Attachments

• zlph45.jpg
    zlph45.jpg
    2,7 KB · Прегледи: 16
кој вика бе дека тешко се заработува на хф :) јас по 30-60$ неделно правам зависи колку сум слободен

hf1287684222.png

последнава недела послабо оти ми е паднат ранкот и немам многу слободно време за аплоадирање :)

Attachments

• hf1287684222.jpg
    hf1287684222.jpg
    8,6 KB · Прегледи: 18
Кажете дали е безбедно да се даваат лични податоци на вакви страни, во овој случај на Lockerz ?
Знам дека сигурно некој има прашано за ова, али има премногу коментари па затоа ако можете да ми одговорите...

Кажете дали е безбедно да се даваат лични податоци на вакви страни, во овој случај на Lockerz ?
Знам дека сигурно некој има прашано за ова, али има премногу коментари па затоа ако можете да ми одговорите...

Хахахаха а шо подразбираш ти под не безбедност? :) И да им дадеш податоци шо можи да ти е? :D

Хахахаха а шо подразбираш ти под не безбедност? :) И да им дадеш податоци шо можи да ти е? :D

Пф...има случаеви коа биле крадени идентитети, да ти провалат во сметка во банка, ама као што глеам овој сајт е легален па најверојатно не ми требало да има такви случаеви..

Ima nekoj nesto zemeno na lockerz nesto go utnaa epten tesko da se dojde do nesto

Порано да, имаше за земање разни ствари. Откако ги качија цените на производите (да мора да купуваш со пари), немам земено, па и не кликам повеќе.
Локерз е шит веќе.

кој вика бе дека тешко се заработува на хф :) јас по 30-60$ неделно правам зависи колку сум слободен

hf1287684222.png

последнава недела послабо оти ми е паднат ранкот и немам многу слободно време за аплоадирање :)

Што е всушност hf?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom