Loadout

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Локација
Скопје
Loadout e најновиот шутер на компанијата Edge of Reality. Играта потсеќа на Team Fortress 2, за разлика од тоа што овој наслов е далеку подинамичен и побрз. Моментално се наоѓа во први 10 најиграни игри на Steam, што е голем успех за компанијата, ако се земе во предвид дека оваа игра не беше толку позната и фаворизирана меѓу гејмерите пред нејзиното излегување.

Играта има буквално милиони комбинации на оружја, од пушки до минофрлачи, ласери кои лечат, и што уште не! Играта има повеќе gamemode-ови, а тоа се: Blitz, Jackhammer, Extraction и Death Snatch. Секој gamemode си има своја различна цел и сите се премногу забавни и динамични. Повеќе информации и туторијали за истите, може да погледнете тука. Со секоја одиграна партија, вие добивате XP поени и Blutes. Blutes се користат за купување на надоградувања.

Да не го заборавиме креирањето на оружја. Има буквално милиони комбинации и ретко дека ќе видите исто оружје кај некои играчи два пати. Исто така постојат четири основни вида на оруже кои понатаму имаат многу начини за надоградба и полирање. Тоа се: Rifle, Launcher, Beam и Pulse. Трејлерот посветен специјално на weaponcrafting можете да го видите во продолжение.

Да не го заборавиме и најинтересниот gamemode, Annihalation кој е комбинација од сите четири заедно, кој исто така си има свои посебни карактеристики и изненадувања. За целосно објаснување, би ви препорачале да го погледнете видеото во продолжение.

Играта има и свој in-game currency кој се купува само со вистински пари, но вреди да се напомене дека со овој currency се купуваат само козметики односно работи кои не влијаат врз гејмплејот на истата. Играта е достапна бесплатно, преку Steam. Можете да ја симнете тука. Ова е нивната официјална страна, а овде можете да ги посетите нивните форуми.

Извор: MKKOD.MK

Баш денес ја разгледував на стим барајки замена за CS;GO и ми се виде многу јебачка .. downloading in progess....

Баш денес ја разгледував на стим барајки замена за CS;GO и ми се виде многу јебачка .. downloading in progess....

Јас се заразив, одкоа искочи иам 18 саата :D Ако немаш некои обврски, инсталирај, во спротивно, немој :D

Ја инсталирав и изиграв 2-3 партии. Занимљива е мошне, само шо уше не сум навикнат на шаренилот, не ги знам мапите. :)

Од 1 Јануар достапна и за на ПС4 :)
Ваљда free ќе биде за ПС+ корисниците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom