Ливерпул vs Манчестер Јунајтед, 13.45h, 15.10 2011(сабота ) Anfield Road

• Креатор на темата Креатор на темата Stivie G
  • Време на започнување Време на започнување

Ваше типување околу натпреварот Ливерпул-Манчестер Јунајтед

• Вкупно гласачи
    182
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве зошто кладилниците полнат џебови... од 180 души само 12 погодиле дека ќе е нерешено. :pos:

Еве ви уште еден реален пост од навивач на Ливерпул :D
Прво за играта....дефинитивно имавме многу повеке шанси и реално мислам оти заслуживме да победиме (Де Хеа одбрани 4-5 чисти гола-зборувам за лобот на Хендерсон,полуволејот на Кајт,зицерот на Суарез прво полувреме и ударот со глава на Хендо секако тој заврши преку голот) но како и да е тоа е тоа одиме понатаму, е сега за судењето.....
1)Слободниот по кој падна нашиот гол мислам оти Фердинанд го закачи Адам ама мислам оти ако сакаше Чарли можеше да ја продолжи акцијата.....
2)Кога веке го досуди слободниот удар мислам оти Фердинанд требаше да добие втор жолт бидејки тоа беше шанса за гол....
3)Играта со рака на Еванс-дефинитивно мораше да има пенал....Кајт шутна со глава и топката одеше кон голот шо одма треба да се окарактеризира како пенал....
4)Играта со рака на Енрике-Според мене ако го досудеше тој пенал за Ливерпул, ке имаше пенал и за Јунајтед
5)Голот на Чичарито-пред тој корнер Јунајтед изведе уште еден кој воопшто не требаше да го има Реина беше 1 километар подалеку од топката но судијата досуди корнер....
Како и да е изедначен натпревар но според мене заслуживме да победиме заради тие шанси кои ги створивме.....Спортски поздрав

И уште не ми е јасно зашо објаснуеш?!?!?
Остај ги кучките да се фрустрираат и додади на огинот уште бензин.
Never gets old! :icon_lol:

Глеам го има и Бартез како дегажира на ова видеово што си го поставил .. па ...

:vozbud:

Tи читај се што пишуваш зелкар еден ... 1 шанса имавте цел меч и тоа беше се од ваша страна. Не отвориле на (ебаниот? Ако најдобриот стадион со најдобра атмосфера е канта, вашиот е .. ?? Ах бе детенце .. ) Енфилд. Хахахаха, ох боже. Се прашувам и дали и си го гледал мечот. Можеби другарчињата ти го кажале резултатот од лајфскор, а?
Нема потреба од коментар само ти го гледам името и сликата и ја сфаќам твојата патетика.Уште со цел памет покажа пет кога го даде голот, не ми се верува хаха.Гордејте сте на вашиот нерешен резултат, како најголем успех сезонава се разбира, против младинскиот тим на Јунајтед + Гигс и Евра.Можам да напишам километарски пост, ама џабе ќе биде кога имбецили како тебе никогаш нема да го сватат поради капацитетот на амебскиот твој мозок.Биди ми поздравен и ти и твојот семоќен ливерпул.

Зошто нон стоп се пишува, Манчестер втор состав бла бла. Па истиот „втор состав“ ја изигра цела сезона, освен Парк и Гигс. Глупост.
Па уште кога ќе прочитам од фанови на Манчестер, се гледаме на ОТ, ќе ве згазиме таму...ќе помисли човек играат 1/2 финале ЛШ и утакмицата на ОТ се игра наредната недела.

Па да не им играа на ливерпул карагер, жерард и суарез ќе видев дали ќе победеа ондак. Манчестер играше без 3цата главни и пак издржа машки. Јас разбирам дека ви се плаче што не победивте и дека до крај на животот ќе си грицкате од маденцата што не сте можеле да ги победите новите деца на Јунајтед, но ете на ОТ ќе ви бидат растртени газовите, зошто истите тие видич, нани и руни ќе играат. :icon_mrgr: А дека пола форум се пацерчиња, гледам по очајниве постови, факат.

troll-face.png

PROBLEM BITCH ??
--- надополнето: Oct 15, 2011 9:42 PM ---

Конечно некој понормален фан и од кај овие :coffee:
Рака на срце можиш ти и подобро ама ајде добар си и вака :D

Abe od kaj nas ima normalni fanovi ama gledam deka od kaj vas tesko deka ke se najdat takvi. Ve razbiram deka posle tolku godini post od tituli, posle tolku godini neigranje vo elitata, sekogas mora da si najdete uteha, samo ne ve razbiram kako i zosto taa uteha ja barate vo bespolezno dokazuvanje deka man utd e tim koj e poslab od liverpul. Duri i koga nekoj fan na man utd saka da ve pofali ( sportski) deka ste igrale dobro, vie go zloupotrebuvate toa. Zatoa sega ke ti napisam deka ve zalam i deka uste dolgo ce igrate za da dojdete do 4to mesto vo premier ligata.

Abe od kaj nas ima normalni fanovi ama gledam deka od kaj vas tesko deka ke se najdat takvi. Ve razbiram deka posle tolku godini post od tituli, posle tolku godini neigranje vo elitata, sekogas mora da si najdete uteha, samo ne ve razbiram kako i zosto taa uteha ja barate vo bespolezno dokazuvanje deka man utd e tim koj e poslab od liverpul. Duri i koga nekoj fan na man utd saka da ve pofali ( sportski) deka ste igrale dobro, vie go zloupotrebuvate toa. Zatoa sega ke ti napisam deka ve zalam i deka uste dolgo ce igrate za da dojdete do 4to mesto vo premier ligata.
Те молам само за пост во титули не ми зборувај, вашиот тим 44години не бил земал титула, Не жалиш? Дај не заебавај, оди жали се самиот себе не нас

Те молам само за пост во титули не ми зборувај, вашиот тим 44години не бил земал титула, Не жалиш? Дај не заебавај, оди жали се самиот себе не нас
И вашиот тим е на тој пат 21 немаат тиулала ,а вклучувајќи ја оваа 22 :)

Зошто нон стоп се пишува, Манчестер втор состав бла бла. Па истиот „втор состав“ ја изигра цела сезона, освен Парк и Гигс. Глупост.
Па уште кога ќе прочитам од фанови на Манчестер, се гледаме на ОТ, ќе ве згазиме таму...ќе помисли човек играат 1/2 финале ЛШ и утакмицата на ОТ се игра наредната недела.

Тука до некаде имаш право, зошто и нашиот втор состав е подобар од првиот состав на Лузерпул. Доволно добар за да им извади бод во гости.

И вашиот тим е на тој пат 21 немаат тиулала ,а вклучувајќи ја оваа 22 :)
Далеку сме ние од тој "убав" рекорд, задржете си го, а дали ке ја вклучиме 22 сезона без трофеј во ПЛ ќе видиме во мај, рано е уште сега да го дефинираме тоа

Абе може не бил замал ама сега е бил земал и на крај краева мене тоа ме интересира. За жал ти нема да имаш среќа да живееш во време кога твојот омилен тим ја прави историјата. Денешните фанови на Ман утд се и дел од историјата а вие сте само луѓе кои читаат за неа. Јас за разлика од тебе на моите деца ќе можам да им кажувам како сум ги гледал Гигс, Руни, Риналдо, Бекам, па и Стам, браќата Невил, Јанг, Кол, Ван дер сар, Шмајхел,( ај да не те замарам со имиња со кои и онака се замараш) како играат и како прославуваат титули. Јас сум сведок на времето на Фергусон, човекот кој никој нема да го достигне а за жал вие морате да ги заборавите сите оние лигуши кои го водеа лузерпул во пропаст. Ја не знам како може да навивате за тим во кој главната звезда- Суарез уште на почетокот на сезоната изјави дека фаворити за титула се Ман утд, Сити и Челзи. Кога самите играчи на Ливерпул имаат изгубено доверба во себе што останува за навивачите.
Останува само фрустрација и надеж дека Фергусон што поскоро ќе го снема или пак на Ман утд повторно ќе му се случи некоја авионска несреќа. Да ти напомнам дека доколку во тоа време не се случела таа несреќа, Ливерпул не ќе беше толку блиску со титули до Ман утд.

Абе може не бил замал ама сега е бил земал и на крај краева мене тоа ме интересира. За жал ти нема да имаш среќа да живееш во време кога твојот омилен тим ја прави историјата. Денешните фанови на Ман утд се и дел од историјата а вие сте само луѓе кои читаат за неа. Јас за разлика од тебе на моите деца ќе можам да им кажувам како сум ги гледал Гигс, Руни, Риналдо, Бекам, па и Стам, браќата Невил, Јанг, Кол, Ван дер сар, Шмајхел,( ај да не те замарам со имиња со кои и онака се замараш) како играат и како прославуваат титули. Јас сум сведок на времето на Фергусон, човекот кој никој нема да го достигне а за жал вие морате да ги заборавите сите оние лигуши кои го водеа лузерпул во пропаст. Ја не знам како може да навивате за тим во кој главната звезда- Суарез уште на почетокот на сезоната изјави дека фаворити за титула се Ман утд, Сити и Челзи. Кога самите играчи на Ливерпул имаат изгубено доверба во себе што останува за навивачите.
Останува само фрустрација и надеж дека Фергусон што поскоро ќе го снема или пак на Ман утд повторно ќе му се случи некоја авионска несреќа. Да ти напомнам дека доколку во тоа време не се случела таа несреќа, Ливерпул не ќе беше толку блиску со титули до Ман утд.
за се оваа што го напиша ќе ти вратам со 3 збора:СЕЧИ СИ ГЛАВАТА

Па мораш со три збора кога неможеш со повеќе :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom