Ливерпул-Манчестер Јунајтед 06.03.2011 (14:30)

• Креатор на темата Креатор на темата Gojak YNWA
  • Време на започнување Време на започнување

Победник на дуелот:

• Ливерпул

Гласови: 58 46,8%
  • Манчестер Јунајтед

Гласови: 45 36,3%
  • Нерешено

Гласови: 21 16,9%

• Вкупно гласачи
    124
Што не ви е јасно оваа сезона. Сценариото се знае, го тепаме Манчестер сега, му пуштаме на Арсенал со два „авто-гола“ и то тако...

Голема е веројатноста за ова второто доколку крајот на првенството е како ланското, односно неизвесно до самиот крај... ама за тоа првото, за во Недела, ќе видиме, крај ќе каже :)

Уверен сум дека Манчестер ќе победи,но сепак тоа шо сакам да се случи е пораз на Манчестер :) :)

Поинспиративно нешо од умрените Оазис некој да напишеше?
Каде е gerrard... Дечкото барем знаеше да мавне некој интелегентен пост!

gerrard, Urban Mover...повеќето такви ги нема више на форумов/ретко ги има, форгет ит :)))

Среќа ти се утепа од пишување интелегентни постови како овој на пример.

Среќа ти се утепа од пишување интелегентни постови како овој на пример.
Па не ми е предизвик да реплицирам на блуеници од Оазис како аргумент за тоа колку е голем Манчестер или Лузерпул слаб! Simple as that!

Па не ми е предизвик да реплицирам на блуеници од Оазис како аргумент за тоа колку е голем Манчестер или Лузерпул слаб! Simple as that!
Па немора да спомнуваш воопшто тогаш, ако ти е под нивото. Можеше барем да кажеш некој збор околу утакмицата. Лузерпул :tapp:

Јас мислам Х,нема така лесно Ливерпул да ги даде бодовите,поготово не на домашен терен.

Поставена е и анкета, така да доколку немате нешто повеќе за коментирање освен името на победникот, воздржете се од коментар, и едноставно = само гласајте.

:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom