Ливерпул - Арсенал - 13:45 - Сабота, 8ми февруари, 2014

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Каков исход очекувате од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    138
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е тој дефанзивен аматеризам за кој споменав во ПЛ после Сити-Арсенал еве и денес се потврдува.

Зошто аматеризам ? o_O Си дадоа 4 гола, и сеа чуваат резултат :icon_mrgr:

Колку е ужасен овој Жиру...па со ваков шпиц сакаат титула да земат... :facepalm::facepalm:

Под итно напаѓач да си набави Арсенал, Жиру е теле и тие малку акции што ги искомбинираа овај ги запусти.

Тоа е браќа Арсенал во фебруари. Секоја година иста приказна.

Арсенал е најјак од Март до Мај, тогаш тие освојуваат титули макар биле и 15 бода зад првиот.

Вилшер е нервозен, ќе ја отфрли и капитенската лента на Англија.

1327126296469.gif

Моментално сум посреќен и од навивачите на Ливерпул.:DТоа е таа Челзи конекција,Велемајсторот,Стариџ и Мојсие.А па кога ке ми текне како фановите на Арсенал беа самоуверени дека нема да изгубат на Енфилд,дека Мерте и Кос биле најдоброто одбранбено дуо во ПЛ,дека ке ги добиеле на средината :pos:

Eптен сум за никаде. До 5.30 глеав Friends и сеа ставам пред 5 минути и го прашувам цимерот колку е саат вика 2 и 20, Ливерпул води 4-0. Почнав да му се смеам у фаца, а кога ќе видам. Имав напишано Шкртел дава гол во тек 9 коефициент и Стерлинг дава гол во тек синглови и ГГ3+.

Пак гледај ја кокошката Анистон до 5,30 сабајле!!!!!!!!!! :mad:

Eптен сум за никаде. До 5.30 глеав Friends и сеа ставам пред 5 минути и го прашувам цимерот колку е саат вика 2 и 20, Ливерпул води 4-0. Почнав да му се смеам у фаца, а кога ќе видам. Имав напишано Шкртел дава гол во тек 9 коефициент и Стерлинг дава гол во тек синглови и ГГ3+.

Пак гледај ја кокошката Анистон до 5,30 сабајле!!!!!!!!!! :mad:

Try doing that for another 2 hours, and be an Arsenal fan, you might be where i am right about now :D

Статистига за goal attempts на Арсенал. Само еден шут off target кој оди кон центар, а не кон гол :pos:

Доаѓа фебруари, и со него потоп за соновите дека ќе освојат титла.:D
Фанови на Арсенал во моментов.
i-should-kill-myself_o_961254.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom