Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
11akfhs.jpg

истово го јавува кај мене. гледам овде ама нешто не ми е јасно: што од миљардате линкови треба да симнам точно?

и ако ова е апдејт, ќе се појави ли онаа глупава генуин ѕвезда што кажуит дека “прозорецон“ ми е комитски? :smir:

како да реинсталирам Messangerот кога идам да реинсталирам вика дека сите фајлови ги имам а ги избришав од папката ! вкључиво и папката ја избришав :tapp:

како да реинсталирам Messangerот кога идам да реинсталирам вика дека сите фајлови ги имам а ги избришав од папката ! вкључиво и папката ја избришав :tapp:

леле брат, мислев ја сум безнадежен случај...

My Computer> Add or remove programs> ќе го најдеш МСН на листата и идеш Remove.

епа прво реинсталирај го де ! гледаш дека ти пишува you have "already have this programs" !

па после инсталирај !

МСН-то ГО НЕМА ВО add remove programs има МSN Фаил со пеперутката али тој нејке да се Remove-не

Кликензи

истово го јавува кај мене. гледам овде ама нешто не ми е јасно: што од миљардате линкови треба да симнам точно?

и ако ова е апдејт, ќе се појави ли онаа глупава генуин ѕвезда што кажуит дека “прозорецон“ ми е комитски? :smir:

http://www.softwarepatch.com/windows/winstall-download.html

ако неможеш со тоа пробај со финалунисталер
ама биде многу внимателен што бришеш!

во која локација се зачувуваат мсн анимациите, сите отоворени мсн акаунти од мсн-от? негде наваму C:\Documents and Settings... ама не можам да најдам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom