Live Messenger проблеми, прашања и совети

I

InF3cTeD

Гостин
Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.
ете ти на ПП имаш види и кажи

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Откако го принстлирав ВИндоѕсот,го инстлирам најновиот мсн и не сакат да се логират,го избришав од адд то ремув и од секаде ке шо го најдов и пробвам да го инстлирам пак и ми викат дека е инстиран.Уште каде да бришам ако е некаде на др место инстлиран.
Пробај со CCleaner да ги избришеш регистрите кои останале:smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
ете ти на ПП имаш види и кажи

По ПП немат ништо,само имаш напишано еве пробајго овоа(изгледа на то овоа требаше да кликнам ама ништо не излезе).

Пробај со CCleaner да ги избришеш регистрите кои останале:smir:
Уште пред да постираш тука пробав со Ccleaner,избиша ама пак џабе.Кога ке пуштам да се инстлират ми викат дека е инстлиран.

I

InF3cTeD

Гостин
По ПП немат ништо,само имаш напишано еве пробајго овоа(изгледа на то овоа требаше да кликнам ама ништо не излезе).
сега имаш на ПП...извини за претходно сум заборавил...ај види таму и кажи шо си направил

GothLady

Heinous
Член од
16 јуни 2008
Мислења
283
Поени од реакции
33
ај ако може некој да ми каже како да го средим месенџеров, само ми излагаа ерори... :pipi:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
ај ако може некој да ми каже како да го средим месенџеров, само ми излагаа ерори... :pipi:
Istoto go pravese i kaj mene a i dr erori se pojavuvaja,pa go izbrisav msnot i go instalirav a i go spustiv pred da go instaliram ova programce,WLMUninstaller.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Aj ако можи некој да ми кажи дали има некоја опција на windows 7 најновата верзија од месинџерот кога ќе го спуштам да не седи во таск барот туку во notification десно до часовникот?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Aбе се само одново го пишувам името:mad: ми здосади:mad:
кога влегувам одново на мсн не ми пише Bayern Munchen туку само моето име „ Мите “
и не бива се да го направат едно исто да е ...
може ли некој да ми каже како да направам?!
Ем и на аMSN сум :(..

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Имам проблем

Го форматирав компјутеров и сега не можам мсн да инсталирам

имам интернет и на мозила и на експлорер ама ако стартувам инсталација ова ми излегува

Help :S

T

theMLS

Гостин
Тоа ти се појавува во случај да немаш интернет.

1.Провери ја добро конекцијата.

ако е се ок со интернетото тогаш ке треба да исклучиш Windows Live Family Safety

Стартовај Windows Live Family Safety и провери дали си логиран

Стартовај Windows Live Family Safety и исклучи го filter-от

За подетално разгледај тука.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Istoto go pravese i kaj mene a i dr erori se pojavuvaja,pa go izbrisav msnot i go instalirav a i go spustiv pred da go instaliram ova programce,WLMUninstaller.
Инсталирај ги овие работи и после пробај пак да го стартуваш МСН-от.

http://messenger.jonathankay.com/redir/w3rc/dw20.asp
http://messenger.jonathankay.com/redir/w3rc/msvcrt.asp
http://messenger.jonathankay.com/redir/w3qfe/contacts.asp

I

InF3cTeD

Гостин
Aj ако можи некој да ми кажи дали има некоја опција на windows 7 најновата верзија од месинџерот кога ќе го спуштам да не седи во таск барот туку во notification десно до часовникот?
пробај со десен клик на таскбар/на првата опција најгоре шо е ТУЛБАРС/ако го има таму селектирај го и би требали да ти седи десно до часовникот...

T

theMLS

Гостин
Оди во X:Program Files:WindowsLive:Messenger и најди го msnmsgr.Потоа десен клик и оди на Compatibility па штиклирај го Run this ...И одбери Windows Vista клик ок и готово.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom