Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Абе да кажеше во пократки црти 140страни се
Prvite dve tri se bitni ;)
Автоматски споено мислење:

Ме изнасмеа да си ибиш векот :ROFLMAO:

Никаде не е речено дека е добра или лоша...
И образложуваш дека човек треба да бега усвет од нив :D
Ne da bega tuku da gi zaobikoli vo sirok krug, nema lepce tamu :toe:
Inaku livadarkite sami po sebe ne se losi, si imaat svoj svet i okolu nego kineski zid koga se raboti za mazi vo seksualna smisla. Ako go trgnis toa od ravenkata, generalno ne pravat steta.
Автоматски споено мислење:

Ма безножно, лазе по земја, права анаконда!

Во другите теми: ако земе некоја маж шупак сама е крива што не гледала што зима, ама ако маж зема жена глупа како кур, што четириножни ги вреднува ко деца и ја споделува Фросе, Фросе е крива што оваа допрела дно. Не. Да бидеме конзистентни со вината. Toj кој земал таква што Фросе може да ја однесе на дно, кај му биле другарите нему две три во комбинација да го почастат пред да ја однесе дома?

Оваа ФроФро може да е магнет само за некои несфатени со иста иднина како неа, и моментално ужива поголема публика ради рандомци кои порано поради осаменоста мислеа ќе ја поминат викендашки, не знаејќи за нејзината патолошката потреба од внимание. Таа тие обиди од женети ги рашири побрзо од сексуално пренослива болест по етерот, по што и се налепија од цела држава еден куп изварани и оставени, за да осетат барем од втора рака како копиљето си го добил еднаш тоа што треба. Па останаа како органик ретеншн поради интернет неписменост за да ја отследат. И во недостаток на друго, тие 5 минути слава се биле доволни да си го направи тоа главна дефинирачка карактеристика по што ќе се разликува. Вакви еманципирани бидејќи имале шанса да корпосаат неколку, некогаш, ќе се возат уште година две на тој хај, после гравитацијата која знае да е баш злобна си ги зема назад накај земјата со цицките во пакет. Пречесто тежината на гравитацијата и ситуацијата ги соборува и на четири, квичејќи баш како четириножните, кога ќе се молат да некој при крај ги пребере, пред да вистински почнат го одат патот на непоправливо осамени. Вакви статуси се последен крик за валидација на нивната релевантност. Eднаш енгејџментот да е субпар, бидејќи можеш само до некаде да си шокантна како проблемот со дишењето на друг до тебе, тогаш почнува другото, не толку забавното поглавје.

@Sussaro исаниот™ за вакви велеше секогаш на крај си наоѓале некој Шаше од ФИНКИ кој не знаел дека вагина можело и убаво да мириса. Не знам сега дали тоа уште важи ако земеме предвид состојбата на индустријата, ќе прочитаме во неговата втора книга од која можеби сега немаме потреба, но е книгата што Готам ја заслужува.
Ne gledam problem tuka da ima dete ili deca i da cuva i milenik, milenici i da im posvetuva vnimanie i niv pokraj svoite deca i na mazmu ili tamu nekoj drug. @курајбер ako go sfativ dobro ja obvinuva Frose ili Kerber i nim slicni sto vlijaat na zeni sto nemaat nisto od toa osven ajde milenik i go prifakjaat nivniot nacin na zivot kako nekoj trend, no trend kako trend ke pomini, no isto i nivniot bioloski casovnik.
Taka da ovde ne ti vazi ona kaj mu bile ocite na toj nekoj, posto toj nekoj ne postoi niti e vo plan.
Za ovie drugite sto ocigledno znaele sto zemaat, nikoj ne im e kriv, isto i kako za zenite. Nema tuka dvojni arsini, kako za ednite, taka i za drugite. Glupo e da se zalis deka zenati koja si ja zapoznal vo javna kukja da ocekuvas deka ke bidi domakinka i deka ke se promeni isto tolku kolku zena koja se spletkala so nasilnik da ocekuva deka nema da ja samara onaka radi reda i deka taa ne snosi nikakva vina za nejziniot izbor sto tolku ocajno probvate da go proturkate.
Toa ti e isto kako jas utre da zemam pari od lihvar , da ne mu vrakjam pari so se kamata i da se pravdam deka jas nemam nikakva vina sto sum zel pari od lihvar.
Utre vo takvo scenario bi me opravduval mene lihvarot ko ke me preksi od kjotek ili ke recis kurov mi go barase od lihvar pari da zemas ?

Последно уредено:
Ne gledam problem tuka da ima dete ili deca i da cuva i milenik, milenici i da im posvetuva vnimanie i niv pokraj svoite deca i na mazmu ili tamu nekoj drug.
Владе, онаа детето си го стави на исто ново на важност со џукелите - пардон - со „четирножните дечиња“. Ако во тоа не гледаш тешка патологија од потполно ист тип како ливадарките (по дефиниција), тогаш не знам што да кажам. И не е дека „нема проблем“. Таква особа утре ќе си ги брани џукелите додека истиве ти го касапат детето.

Дури и поопшто да гледаме, не е дека „нема проблем“ со нив. Пошто државата вложила во таквите, за возврат не добива наталитет туку само штета пошто често размножуваат џукели окулу нив (ги хранат и негуваат, ги овозможуваат да се размножуваат).

Ова е ако гледаме малку подлабоко, не само „им посветува внимание на миленците“.

Владе, онаа детето си го стави на исто ново на важност со џукелите - пардон - со „четирножните дечиња“. Ако во тоа не гледаш тешка патологија од потполно ист тип како ливадарките (по дефиниција), тогаш не знам што да кажам. И не е дека „нема проблем“. Таква особа утре ќе си ги брани џукелите додека истиве ти го касапат детето.

Дури и поопшто да гледаме, не е дека „нема проблем“ со нив. Пошто државата вложила во таквите, за возврат не добива наталитет туку само штета пошто често размножуваат џукели окулу нив (ги хранат и негуваат, ги овозможуваат да се размножуваат).

Ова е ако гледаме малку подлабоко, не само „им посветува внимание на миленците“.
Ne znam dali imas cuvano kuce, macka ili bilo kakov milenik. Najnormalna reakcija e da go zastitis ako pocustvuvas deka e zagrozeno ili napadnato.
Ako napagja bez provokacija e sosem drug muabet, no da e napadnato ili zagrozeno od bilo sto, najnormalna reakcija e da go zastitis.
Sigurno nema da trgas seir ili da si nem posmatrac ako go napadni glutnica kucinja ili nekoj tamu od cista mira oti taka mu doslo.
Ima golema razlika tuka i voedno nema dopirni tocki so livadarkite.
Kolku da ti dolovam situacija, cuvas gulabi ili nema veze ete papagalce. Nemo ke gledas ako mu se nameraci mackata na komsite ?
Ako prajme muabet da bara posebno mesto na masata vo restoran za kuceto ili soznam tamu drugi gluposti, namalete ja muzikata kuceto mi se plasi, toa e vekje drugo, ali kako gazda na milenik sekako imas i odgovornost sprema nego vekje koga si go zel da go cuvas.
Ne mesajte babi i zabi.

Последно уредено:
Rekov posledno na temava i ke prekrsam zbor.
Maz vo sekoja smisla na zborot e toj so moze da si kontrolira emocii pred se drygo, ako ne moze da kontrolira napliv na emocionalen naboj, ne e nisto povise od hormonalen tinejdzer. Frose nemam da ja komentiram zosto zivotot e previse kratok za da jas kako individua se zamram sto rekla/kazala na nekoja povredena/ nezalecena/ nedorasnara licnost, bolnoto e sto tokmu tie se nukeusot okolu koj se gradi novoto moderno opstestvo, a zdravo seme ne rasti vo trula zemja za zal, taka da nivniot toksicen naboj vlijae na mnogy zeni , i mnogy mladi generacii na devojki ke rasnat so ideja deka vestacki zabi/usti/ciciki se the new fucking thing, i deka e ok da mrazis sto masko dise ...
Frose ako citas pizdu materin dzukelata so ti spie na krevet rci povise od maz be zeno, ali sekoj ima pravo na mislenje kolku i da e pogresno ( offtopic moram moram moram da kazam edno smesno/ tragicno NARODOT E VO PRAVO I KOGA GRESI fucking genius koga na istiot toj narod ke mu gi poebes generacii i generacii ).
E sega za posledicite, tatko sum , gi ucam decata da mislat so razum i da veruvaat i na srce, da bidat dobri luge, da sakaat da bidat sakani i da se pazat zosto kako so kazav denesnovo vreme e nevreme za zal.
Da pravat gluposti koga se mladi, a ne koga ke ostarat, da se ucat od greskite svoi pomalku od kolku so se ucev jas od moite... Ama , golemo ama, se molam na se sto sveto...da ne daj boze nekoj nekogas se osmeli da krene raka, togas nema sud i pravda od drygo mesto, jas ke bidam sudijata kolku sto mozam i umeam... Imam sin da se razbereme, tinejdzer, sto pati sum mu kazal deka doma ne cuvam ovca , ako nekoj go napadna ne sakam da bega, ama nikogas nema da mu dozvolam da stane i volk, nikogas ne pocnuvaj fizicka konfrontacija, naprotiv izbegnuvaj kolku so mozes , ama ako pocne ne begaj poveke dodeka ne zavrsi... E sega nedaj boze toj da krene raka na zensko,ne znam so ke napravam ama negov tatko povise nemam da bidam...
Ova pogore e moj opis na toa so go vikas vitezuvanje moe,sakav da go kazam mojot stav ... Hera , i se drugo sto oisa gi pamtam knizarata kaj so kupuvav koga bev na faks , uf mi fali burekcilnicata gore posle partizanska kaj so se lecevme na sabajle....
Ova mnogy dolgo izelze ne planirano , se izvinuvam.
Maz ne e maz ako ne udri so dlankata po masa i ako krvnicki ja pogledne zenata si i so dusmanski pogled ja resi situacijata.. zenata taka treba da sfati deka ja preminala granicata i treba da si zakjuti i da svitka opaskata.. ako i ponatamu prodolzi da zbori i da provocira, da go nervira mazot, ondak i te kako zasluzuva nekoja vospitna sto ke ja vrati u realnosta.. Jas imam srekja sto zena mi spagja u prvata grupaz zakjutuva i ja vitka opaskata i znae kaj i e mestoto.. da nemav srekja, muka ke nemav da zalepam vospitna dokolku prodolzi da me provocira..

Maz ne e maz ako ne udri so dlankata po masa i ako krvnicki ja pogledne zenata si i so dusmanski pogled ja resi situacijata.. zenata taka treba da sfati deka ja preminala granicata i treba da si zakjuti i da svitka opaskata.. ako i ponatamu prodolzi da zbori i da provocira, da go nervira mazot, ondak i te kako zasluzuva nekoja vospitna sto ke ja vrati u realnosta.. Jas imam srekja sto zena mi spagja u prvata grupaz zakjutuva i ja vitka opaskata i znae kaj i e mestoto.. da nemav srekja, muka ke nemav da zalepam vospitna dokolku prodolzi da me provocira..
Ја ко една добра феминистка (не ми се верува што пишувам) нема да се согласам. Не е ова времето кога доаѓале стројници да ти донесат жена. Ти си ја избрал и ќе ја трпиш со доброто и лошото. Насилството освен ако таа не посегнала по насилство би требало да е крајно решение. Маж не треба да е под женска штикла, ама ни жена не треба да е под машка тупаница. Стигне ли до таму работата, прашањето што треба да се постави е дали таа врска треба да продолжи.

Ја ко една добра феминистка (не ми се верува што пишувам) нема да се согласам. Не е ова времето кога доаѓале стројници да ти донесат жена. Ти си ја избрал и ќе ја трпиш со доброто и лошото. Насилството освен ако таа не посегнала по насилство би требало да е крајно решение. Маж не треба да е под женска штикла, ама ни жена не треба да е под машка тупаница. Стигне ли до таму работата, прашањето што треба да се постави е дали таа врска треба да продолжи.
Zatoa za sekoe lonce si ima kapace.. Ovaa Frosina Fro si go nema najdeno kapaceto, odnosno nema maz sto ke ja trpi i zatoa ke sk bide kuckarka i livadarka do krajot na zivotot..

Zatoa vprocem i imam najdeno zena sto si go znae mestoto kade pripaga, da sum bil zaslepen i da sum nasol zena kako ovaa Frose Fro, sekoj den partal bi ja pravel od kjotek.. pa neka se razveduva ako saka..

Zatoa za sekoe lonce si ima kapace.. Ovaa Frosina Fro si go nema najdeno kapaceto, odnosno nema maz sto ke ja trpi i zatoa ke sk bide kuckarka i livadarka do krajot na zivotot..
Апсолутно се согласувам со тебе, но не бива некој да ја млати а она да се курчи, таква врска не е врска.

Не пишувај многу, да не те објави на фб и тебе:D
Zabole me stojko, ako saka neka me kontaktira u pp, ke i kazam ime prezime sve neka me objavi... mislis se zamaram so lugje sto se atention whore, odnonso sto patat za vnimanie??

Zabole me stojko, ako saka neka me kontaktira u pp, ke i kazam ime prezime sve neka me objavi... mislis se zamaram so lugje sto se atention whore, odnonso sto patat za vnimanie??
Ова е жена шо неможи да најди маж да ја задоволи и лечи комплекси на други

Ова е жена шо неможи да најди маж да ја задоволи и лечи комплекси на други
Znaes kako mozes da ja zadovolis ovaa? Da ja tepas dodeka ja e*bes, onaka hardkor seks da i mavnes i uspat nekoi kloci i boksovi i kubenje na kosa dodeka ne i ja iskubes pola kosa.. samo taka ke bide zadovolena..

Znaes kako mozes da ja zadovolis ovaa? Da ja tepas dodeka ja e*bes, onaka hardkor seks da i mavnes i uspat nekoi kloci i boksovi i kubenje na kosa dodeka ne i ja iskubes pola kosa.. samo taka ke bide zadovolena..

Ne znam dali imas cuvano kuce, macka ili bilo kakov milenik. Najnormalna reakcija e da go zastitis ako pocustvuvas deka e zagrozeno ili napadnato.
Ako napagja bez provokacija e sosem drug muabet, no da e napadnato ili zagrozeno od bilo sto, najnormalna reakcija e da go zastitis.
Sigurno nema da trgas seir ili da si nem posmatrac ako go napadni glutnica kucinja ili nekoj tamu od cista mira oti taka mu doslo.
Ima golema razlika tuka i voedno nema dopirni tocki so livadarkite.
Kolku da ti dolovam situacija, cuvas gulabi ili nema veze ete papagalce. Nemo ke gledas ako mu se nameraci mackata na komsite ?

Ne mesajte babi i zabi.
Човек, ти ја воопшто прочита лудачата?
За иста работа зборуваме?

Пошто она кажа дека исто ги рачунала нејзиното дете и џукелите, единствено што не ги родила џукелите ама скроз исто како детето ги рамњала. Тоа е истиот тип на патологија како немање деца, односно чување џукели како замена за имање на деца. Не скроз исто, ама истата гранка на патологија.

Ти за скроз нешто друго зборуваш. Нормално е да си заштитиш кучето, не е нормално кучето да го рамњаш со родените деца.

Сладолед, крсти се Мачка да не го прочита ова :pos:

Као тогаш... :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom