Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Каква јака тема
низ цел форум ваква нема.
Генијалност е права
во срце право мава.

Решивме ливадарки што се
тетки со слатко носе,
со куче на маса од манџи си макаат,
мажи, врски, бракови, воопшто не сакаат.

Тука дојде крајот
заврши дебатата и рајот.
Нервозни дечки се собрале
и кутра Хоуп ја подбрале. :(

Бај бај, мразам крај.

@парва од 1 до 10 - 5
@Хоуп од 1 до 10 - 2

Хоуп или тебе не те бива за песни или јас не се разбирам од поезија. Нема друго.

ПС, не си оди само се желни за внимание.

Последно уредено:
А смее да е мажена? Еве јас на пример во се се пронајдов во опис на ливадарка ама мажена сум и немам куче.

@парва од 1 до 10 - 5
@Хоуп од 1 до 10 - 2

Хоуп или тебе не те бива за песни или јас не се разбирам од поезија. Нема друго.

ПС, не си оди само се желни за внимание.
Не е поезија моето е стихотворба :ROFLMAO:
Не ми се пишува со ликови што сакаат да се караат место да разговараат.

Ја обожавам темава :pos: <3

Исто и јас. Како стареам се повеќе размислувам со горната глава во ситуации кога 90% од машкиот род размислуваат со долната.
Бракот се повеќе и повеќе го сметам за непотребен.
Тоа е за почит доколку не правите деца.

Добро, јас имам едно прашање за експертиве во темава. Како се викаат машките еквивалентни на ливадарките и кои се нивните карактеристики.

Па си мислев да се спојат двете теми и да се разговара за феноменот обострано.

Добро, јас имам едно прашање за експертиве во темава. Како се викаат машките еквивалентни на ливадарките и кои се нивните карактеристики.

инцели... благо аутистични Ендру Тејтови.

Spored vlade ne postoi takvo neshto deka kolku kontam biten preduslov e milenikot da go gleda kako svoe dete, dokolku se napravi obid u drugite stavki da se najde slicnost toa bi bilo verojatno ne po svoja volja da se bide sam vo celibat deka si neatraktiven vekje za sprotivniot pol... postar, da se osekja na tebe deka site vozovi pominale. Kjelaf si i ne ti e ni gajle vekje ne pa da idesh u turcija na transplantacija. Znaci star incel koj se otkazal ali ushte e ljut.

Spored vlade ne postoi takvo neshto deka kolku kontam biten preduslov e milenikot da go gleda kako svoe dete, dokolku se napravi obid u drugite stavki da se najde slicnost toa bi bilo verojatno ne po svoja volja da se bide sam vo celibat deka si neatraktiven vekje za sprotivniot pol... postar, da se osekja na tebe deka site vozovi pominale. Kjelaf si i ne ti e ni gajle vekje ne pa da idesh u turcija na transplantacija. Znaci star incel koj se otkazal ali ushte e ljut.
Ајде сега што има врска косата на пример. Тој што иде да се пресадува коса, тој има проблем со самодовербата и претежно носи женски карактеристики, пошто нели жените се шминкаат. Не се слагам со тебе.

Ајде сега што има врска косата на пример. Тој што иде да се пресадува коса, тој има проблем со самодовербата и претежно носи женски карактеристики, пошто нели жените се шминкаат. Не се слагам со тебе.
Primer za vekje ne ti e gajle, ovie sho idat na transplantacija se trudat, ovaj vekje ne.

Primer za vekje ne ti e gajle, ovie sho idat na transplantacija se trudat, ovaj vekje ne.
Еве јас не одам да пресадувам коса, дури мислам дека одкако почна да ми паѓа косата правопрорционално подобро ми оди со жените. Изгледот мислам дека е неважен, освен во екстреми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom