Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Livadarka

Ne saka teenage igri, sekogas se seriozni likovi
Sama, lesna meta i bez konkurencija
Dostapni, oti gi imalo vo golem broj
Grizliva, ke sobira po tebe, majcinski instinkti
Odgovorna, stanuva pod saat i sledi jutub dieta religiozno
Ne zurkala do kasno ili da se kurvala, by popular demand na forumov itself
30 godisni, fit obicno, u ekot na zenstvenosta

Treba da se najbarani na marketot

LIFS

Kako MILFS so ima

^ cuck vibes

Не само по ова што го напиша туку и од предходно што те имам читано

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Анима мунди повеќе се деца, тинејџери, ливадарките споделуваат, бараат да се вдоми некое улично куче случајно што го виделе, па пишуваат статуси какви луѓе сме ние, па и тоа има душа, господ да ве казни и тн...

Иначе нема дефинитивна точна дефиниција за тоа што се и кои се ливадарките. Секој си има свое гледиште, секој си ги замислува поинаку, единствено она со кучето, возраста и сингл статусот.

Анима мунди повеќе се деца, тинејџери, ливадарките споделуваат, бараат да се вдоми некое улично куче случајно што го виделе, па пишуваат статуси какви луѓе сме ние, па и тоа има душа, господ да ве казни и тн...

Иначе нема дефинитивна точна дефиниција за тоа што се и кои се ливадарките. Секој си има свое гледиште, секој си ги замислува поинаку, единствено она со кучето, возраста и сингл статусот.
Како па де не!
Ој врати се на почетокот на темава и ќе видиш колку убаво се дефинирани и по примарни и по секундарни симптоми.

Исто врска нема дека анима дундите се дечишта!
Освен, нели ако пред-климактерична жена си ја рачунаш за девојче/крцкалче.. :rolleyes:

Како па де не!
Ој врати се на почетокот на темава и ќе видиш колку убаво се дефинирани и по примарни и по секундарни симптоми.

Исто врска нема дека анима дундите се дечишта!
Освен, нели ако пред-климактерична жена си ја рачунаш за девојче/крцкалче.. :rolleyes:
Е па не постои ова како израз никаде и нема точна дефиниција, така да секој може да си го дефинира како сака. :toe:

Е па не постои ова како израз никаде и нема точна дефиниција, така да секој може да си го дефинира како сака. :toe:
Мислам у реду е… ако ти решиш црното да ти биде бело, нек ти је са сречом!
Ама да те разубедувам, ич немам намера..
Ми трешти

И си уживкам :pijani:

Вие терајте си инат тука..

Мислам у реду е… ако ти решиш црното да ти биде бело, нек ти је са сречом!
Ама да те разубедувам, ич немам намера..
Ми трешти

И си уживкам :pijani:

Вие терајте си инат тука..
Чоек кога ќе сфатиш дека никој не ти води инает него си кажува мислење?

Јас не ги убедувам дека моето е точно, него тоа што си замислувам повеќе ми одговара за овој израз. Значи мене. Не ти водам никаков инает, а и заприметив дека ако некој има поинакво мислење од твоето се лутиш и избегавам затоа да ти реплицирам, зошто 90% шансите се погрешно да сфатиш, да мислиш дека нешто специјално е против тебе и за инает за тебе и да се расправаш и напнуваш и нервираш без потреба.

Пробувам и со убаво и со разговори да ти објаснам, ама мислам дека ми е џабе.

Леле Хоуп,што ти е?
Еве ти,пообјаснето здравје.

Класичен синдром “ливадарка”! Кучето е најпрепознатлив симптом, иако може и да го нема. Меѓу другото, почнува да шета за викенд по планини и ливади hence оттаму доаѓа името ливадарка. Повеќе нема фотки од друштва, диско, искачања, нив ги заменуваат (ахем)уметнички слики од трева и цвеќиња, зајдисонца од некој рид и слично. Се разбира самите се поретко ќе ги најдеш на некоја слика, или ќе бидат карши сонцето “за контраст” :rolleyes:.
Други пропратни симптоми се желба за здрав живот, запишување во теретана, фитнес, аеробик и сл. Некоја диета со семки од тиква, гледање на страни филмови и откажување од алкохол.
Јас лично не ги можам…

Наравно дека не постои овакф израз, ми си га измислисмо.Тоес птица преселница.
Ја почна да гу ширу фразу по другари у Куманово,едн од другари почна у Струмицу.
Да се патентира.

Значи кратко и јасно, на некоју коју ву избегаја онј воз што старци га употребуеф како муабет "кога ке се мажиш керееее"а она више иде над триесе и гу газиф годинке и утеху си тражи у јогу,куче,планинарење или слични стфари за да си каже "не ми треба мене муж, ја си можу сама".
Океј,биди ти сама.ама не се претфарај преко ноќ у нешто што птица га долови сс едн епик пост.
Чувај куче,иди у планине,сликај ливаде,ама не биди Ливадарка или у превод да си га вика куче мавото бебе,да не мрзи мушки род зшто е ружна ко мокар гроб или слично.

Јасно ли ти е ск?

@парва нејзе и е јасно како ден.. не е до толку.

ама пробуваат што би рекле америте: beating a dead horse! Да оживеат мртва тема!

Сто пати и кажав, врати се првите 20-30 страни. Прочитај што е напишано. Види што е дебатирано. Види што е заклучено!
На крај краева, и колку (разни)членови дебатирале…

Ама не!
Јас (лично и персонално) не сум прифаќал друго мислење..!
Тоа што она касни на темава како возот од Богомила нема врска :rolleyes:
Па “дали постојат ливадари?” Па дебата у огледало…
Па ќе го подјебнуваме @мкд владе ..

И така среќно и весело, сите двајца што ја пратат темава, начукаа уште 30 страници со празна слама..
И уште дебата сака :facepalm:

Добро де во ред готово, не се напнувајте. Така е, браво, супер, како ти текна жити се. Одлична тема и вовед (y)

Не брат, мене не ми сметаф спамови и натига дајмига муабети на Зоки vs Владе,не ми смета уопште ништо.
Само сакам да кажу дека кд ти гу прочита дефиницију за ливадарке,ја одма сфати дека такфи постоиф,знам неколко,тој е тој,нема бегање. И ти убаво пиша,најчест привезок е куче,ама некад не ни мора да га има,битна е тај дијагноза,што сака да се ебе,без да га прима.Леј несакајки искочи рима.

Ливадарка

Тој ти скроз е спротивно
од такозвано мушкаданка
Ич не е интересна
Како у торту пандишпанка

Она обожава куче
Да се слика по ливаде
Да слуша баладе
Ич нејке за њима да чуе
Наш чика Владе

Касно ву е за мужење
На њума сфе ву смета
Продава муда за бубрези
Како некоја старлета

На профилну на фејс
Мислиш нашетана дада
А она устфари сликана
Позади зграду на ливада

Не брат, мене не ми сметаф спамови и натига дајмига муабети на Зоки vs Владе,не ми смета уопште ништо.
Само сакам да кажу дека кд ти гу прочита дефиницију за ливадарке,ја одма сфати дека такфи постоиф,знам неколко,тој е тој,нема бегање. И ти убаво пиша,најчест привезок е куче,ама некад не ни мора да га има,битна е тај дијагноза,што сака да се ебе,без да га прима.Леј несакајки искочи рима.

Ливадарка

Тој ти скроз е спротивно
од такозвано мушкаданка
Ич не е интересна
Како у торту пандишпанка

Она обожава куче
Да се слика по ливаде
Да слуша баладе
Ич нејке за њима да чуе
Наш чика Владе

Касно ву е за мужење
На њума сфе ву смета
Продава муда за бубрези
Како некоја старлета

На профилну на фејс
Мислиш нашетана дада
А она устфари сликана
Позади зграду на ливада
Ваууу :ROFLMAO: :D Ноу комент
Перфекција!

@Хоуп одма:kluc: и да не ја тупиме веќе ;)

Aaaaaaaa znaci livadarka ne mora da ima kuce, ne mora ni po livadi da sheta tuku ona e vekje nepozelna pa spinuva deka ona ustvari ne saka mashki rod.. da?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom