Ливадарки

• Креатор на темата Креатор на темата мкд владе
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа Фросинчето е дефиниција за ливадарка тоа одамна ни е константирано. Само да не ме дознае зошто ќе ме стави на тапет кај неа ма профил ете таа 40 години има и трча, танцува, шета кучиња, се храни здраво, а јас помлада од неа со виснати стомаци и цицки седам на форумов зошто немам живот ни друштво и прдам во фотеља хехе.

И едно седум пати во еден текст ќе ти објасни како таа е надприродно надарена со се. Од лепота, до памет и со здраво право куче. Дада ливадарка. И кај Џеси нејзин падна паричката здрав и жив нека е.

Zamena za dete, majcinski instikt. Toa prvo mi pagja na pamet iskreno.
Imam komsivka, isto 30+.
Zgodna, eblesta, nisto ne i fali.
Na nejzini 20+ abe i se iznaradvaja, kola nemozese da parkiras na rajat.
Ja zamina triesetkata, si zede kuce i tolku.
Celo vreme so nego, de go seta, de go moca, pa vaka bilo ,pa taka bilo. Da ja slusas, mislis za kjerka i pravi muabet.
Kola ne se svrti pokje vo ulica od togas , taka si venee bezveze :toe:.

Владе пиши апдејт за комшиката, да направиме паралела до кој степен иде ливадарството. Се скраси најде маж или уште е со џекито?

Владе пиши апдејт за комшиката, да направиме паралела до кој степен иде ливадарството. Се скраси најде маж или уште е со џекито?
Јас па ливадарки ко прочитав првично помислив е термин баш за тој живот претходно шо го имала кога и се изнарадвале:ROFLMAO:

So si mislite be vie, kako funkcionira mozokot na edna livadarka, denes edno utre drugo ? Kako nekoj so e nenormalen so tapija eden den da reci , e od utre normalen ke bidam. Ne odi to taka.
Inaku nema nikakov apdejt, na zapadu nista nivo, na istoku stare price .
Si ja rasetava kjerka mu, a ima i pojacanje kolku so gledam, uste edno zaitka, bratce valjda :toe:
Автоматски споено мислење:

Изнарадвале!?
o_O
Stvarno ne mi teknuva adekvaten zbor na kumanovski :(

Последно уредено:
Владе треба да части ако нема коли, паркирање е најголем проблем с3га....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom