Linkin Park

• Креатор на темата Креатор на темата High_Voltage
  • Време на започнување Време на започнување
Goddess of Chaos напиша:
Се одржаа Грин Деј вака или така...
Линкин Парк изгубија многу со тоа шо се измешаа со рап....го кажав ова како да ги жалам :icon_conf:icon_roll

bravo covece mislam......poslednovo ti e extra.Dzabe si se oni dobri muzicari,koga muzikata so ja praat ne e tolku dobra kolku so se tie:) Baska mislam deka stanaa beter od toa so bea koga go izvadija albumov so JAy-z(toj bese mislam...).Sve premina u komercijala...se glea toa po televiziive,vezden so prakaat sms-i pustete gi linkinG park..:icon_lol:

NightFuneral напиша:
Baska mislam deka stanaa beter od toa so bea koga go izvadija albumov so JAy-z(toj bese mislam...).Sve premina u komercijala...se glea toa po televiziive,vezden so prakaat sms-i pustete gi linkinG park..:icon_lol:

Добро де можеа пак да бидат добри иако станаа комерцијала ама ја заебаа со Џеј Зито...у секој случај сеа сфетоф ги сфаќа како boyband и нив тоа им се свиѓа и сите си живеа среќно ever after...

Мене не ми мењаат нешо многу.. можам да ги слушам.. шо кур..

Закон се типците бе.Имаат многу добри песни а овој последниот албум-Метеора-скоро сите песни им се добри,можам комотно да го оставам цело цд да врти

Хибрид теори да
Метеора, слабо
Со Џеј Зи, срање

Седете бре

Гижо напиша:
Хибрид теори да
Метеора, слабо
Со Џеј Зи, срање

Па до некаде во право си али пак им беа добри песните. Им ги имам сите албуми и ги слушам . Ако се карате што музика прават знајте дека е мешана музика па вака така нема да определите.:hump:
:pop:
А за сите што викаат дека прават лоша музика :pos: :pos: :pos:

A go ima nekoj slusano poslednoto parce na Linkin'??? Erection...
Hybrid Theory-da
Meterora-hm...moze
jay-z-slabo
Erection-Suuuuuuuuuuuuuuckz!!!!

на erecetion знам само дека има многу јак кавер :))))) го имам и тој дома, еднаш два пати сум го слушнал, што значи дека е слаб

напишете во гугл во images: Linkin Park Erection :))))

MSV напиша:
Шо се дешава на тоа цеде????:icon_eek:

Гарант Честер има дует со Бијонси....:)

Ne nego site pesni se prerabotka na drugi pesni.....ali zvucat mnoooogu loso...na primer ima prerabotka na California Love...pa mozes da zamislis sea kakva zbrka nastanuva...gluposti..

PR26.jpg

Не се лоши :)

Не бе само In the end of piano....ниту ќе ја слушам тоа жилата како се дере ниту дрти електроники....ммм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom