"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе, да се работеше за пуцњеви, за тепање, за плукање од серијата пеес евра, за фрлање ѓубре, ама од кога изразувањето нежности во јавност стана неморално? Гадно им било, вакво им било, онакво им било, не ви се гадни тоа депониите што ги праите по улица, од бакнување ви се гади. Боже!:nesum:

Ај бе, да се работеше за пуцњеви, за тепање, за плукање од серијата пеес евра, за фрлање ѓубре, ама од кога изразувањето нежности во јавност стана неморално? Гадно им било, вакво им било, онакво им било, не ви се гадни тоа депониите што ги праите по улица, од бакнување ви се гади. Боже!:nesum:

Не им е гадно. Љапањето не им е доволно.
Пушти и порнич на ТВ-то во кафичот и ќе видиш сите ќе зјапаат како да гледаат Шехерезад.

Не бе цело време заљубениот пар ќе седи мирно и ќе се гледаат во очи кој по прв ќе трепне.

Закон е.

Не . Барем ке можат да се возджат некој саат два ...А за закон, не е закон ... Те еве сексот го забранија на јавно место сега и ова нека биде ...
Како и да е шо е до мене би се ебал у кафич али не е вкусно брат ми ...

Moже ми се бе.

Па знам дека можеш ... Господ уста ти створил ..
Паметно ја употребуваш...

Како и да е ... Топ сте !!!:smir:

Ама како бакнувањето го споредувате со секс? Ова ме потсеќа на муабетот хомосексуалност - педофилија, двете се нормални...

Ама како бакнувањето го споредувате со секс? Ова ме потсеќа на муабетот хомосексуалност - педофилија, двете се нормални...

Мислам дека и лигавењето претставува дел од човековата ИНТИМА .... Не е интима кога ја споделуваат со 100 души во кафич...

Има паркови и триста други места кај шо можат да ги споделуваат своите чуства со лапање...

Мислам знам како е ... Моите се во бизнис со угостителство и знам кои се реакциите на муштериите ...

Педофилија нормално .... ОК

Мислам дека и лигавењето претставува дел од човековата ИНТИМА .... Не е интима кога ја споделуваат со 100 души во кафич...

Има паркови и триста други места кај шо можат да ги споделуваат своите чуства со лапање...

Мислам знам како е ... Моите се во бизнис со угостителство и знам кои се реакциите на муштериите ...

Педофилија нормално .... ОК

Мене ми е ептен онака ГЛУПО тоа шо знам...БЕТА начин на однесување...зборам за намерно идење у кафич и таму лапање...е сега нема проблем ако се деси случајно али после се продужува у стан,кола,клупа или не знам каде...а не се дреми 3 саати на маса.

Мене ми е ептен онака ГЛУПО тоа шо знам...БЕТА начин на однесување...зборам за намерно идење у кафич и таму лапање...е сега нема проблем ако се деси случајно али после се продужува у стан,кола,клупа или не знам каде...а не се дреми 3 саати на маса.

Или се Фалат или се паметни како мајмуните !
Фалбата е краста :pos2::pos2:
А за глупоќата лек нема !!!!!!:tapp:

За жал

Ми текна на една случка....Беше тоа последниов св. Валентајн или Трифун како сакате. Седев со другарка ,дечко и и уште една другарка во Бариста.Горе на спратот има едно огромно сепаре ееееепа карши него.На сепарето седеше еден пар....луѓе вие не знаете што беше тоа!!!Не дека се бакнуваа они,СЕ ИЗЕДОА,ја креваше у скут ,се фаќаа и слично:uvo: Значи ако има граница некоја тие беа над неа највише што може да постои.Ми идеше да им речам гет а рум имидиатли!!

Јас се бакнувам по кафичи и тоа е нормално ама како што реков се има своја граница ,а јас знам до каде е таа.

Ова мора до седмо одделение да се применува.

Мене ми имаат кажано дека кога гледаш како некој се бацуваат треба да си замислиш желба и таа ќе ти се оствари после..Така да нека се бацуваат на сите ќе ни се остваруваат желби:pipi:

Инаку...Колку нема врска дека шлапањето во кафич или јавно место е поради фалење.А и плус не е којзнае колкава изразување на интимност за толку да предизвикува реакции на гадење или не знам си што.
Баш има некои парови што толку слатко изгледаат и просто уживаш док ги гледаш и си пиеш кафе или whatever...

еве рецимо си искочил у кафич со пичката сами сте и сеа независно дали има гужва или не, ке сакаш да си се баците, можда и рачиња да пуштите. се е океј додека не дое до петинг капираш..?
не е лигавење ако се лапа или бацуе некој у кафич, мене не ми смета други да го праат тоа јес да некад и незгодно ми паѓа ја коа го праам тоа.
али немој закони да ми кажуваат забрането бацување и гомна.
нема никој шо ке ми објасни дека било лошо лигавењето.
така да не тапшајте к** и лигавете си се ;)

Ова мора до седмо одделение да се применува.

Верувај ми,сум сведочел сељачање на особи многу над таа возрасна граница.

еве рецимо си искочил у кафич со пичката сами сте и сеа независно дали има гужва или не, ке сакаш да си се баците, можда и рачиња да пуштите. се е океј додека не дое до петинг капираш..?
не е лигавење ако се лапа или бацуе некој у кафич, мене не ми смета други да го праат тоа јес да некад и незгодно ми паѓа ја коа го праам тоа.
али немој закони да ми кажуваат забрането бацување и гомна.
нема никој шо ке ми објасни дека било лошо лигавењето.
така да не тапшајте к** и лигавете си се ;)

Апсолутно.Лигавење е кога некој намерно иде таму со цел да биде виден со пичка,или спонзоруша со спонзор...тоа ми е поентата цело време...и се лигават.
Тоа е лигавење.
А ти ако си искочил со пичка и се пролапал малце тоа е више друго дваесе.

Не дека е до гадење стигната работава.Нежности од типот на бакнеж,два,три во кафич.на улица,во дискотека итн е ок.И многу сум против за парови кои не искажуваат љубов,емоции и нежности пред сите, зошто пример јас кога сум заљубена сакам да вриснам од што ми е убаво и да го згмечам од гушкање и бакнување.Ама сеаааа... стварно не е убаво да гледам како свршаваат на сепаре,се лижат по врат и се трљакаат додека оваа му седи у скут.Култура се вика тоа на нашки.Кога веќе сакаат тоа да го прават кревет имаат дома сигурно.

Како законско решение апсолутно е нелогично и целосно се спротивставувам. Лудо е вакви работи да се регулираат со закон. Од морален аспект да, треба да постои некоја граница за пристојно однесување.

^
Денешниве млади ги поминуваат сите граници.Не се знае кој што прави кога е искочен.
ај не сум никоја да судам но некогаш навистина претеруваат.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom