"Лигавење" во кафиќ

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.894
Поени од реакции
5.809
инспириран од еден пост што го прочитав пред малку и инспириран од сликите шо ги глеам скоро секој ден низ кафичите ја отворам оваа тема... иначе за овој пост зборам

Не идете во Аја, еднаш бев со дечко ми таму, и буквално само се бацивме, ништо повеќе и ни дојде келнерот и ни рече дека тоа било забрането со закон и на секои 5-10 минути доаѓаше да не провери што правиме..

ме интересира вашето мислење во врска со темата лигавење/лапање/драпање/лижење во кафиќ.... дали вие го практикувате тоа?? како реагирате коа ќе видите дел од горенаведените појави.. и едно прашање до тие што го практикуваат сето тоа погоре споменатото.. НЕЛИ ВИ Е СРАМ?? и што барате во кафиќ за да ги правите тие "активности"...

За мене нормално е само да се бациш со девојката и мислам дека тоа не е ништо срамно,ни навредливо а додека да практикуваш страсно лапање,тоа веќе стварно не е дозволиво на едно јавно место каде што има маса народ.

Некои што немаат слободен стан немаат многу прилики па им останува како единствена алтернатива.

Јас не се лигавам во кафич може еднаш да се пролапам во цела вечер ај двапати.Друго не. :pipi:

Во принцип, ваквите активности на места кои се фреквентни не само што ми се одбивни, туку и глупаво се чувствувам. Што има некој случаен минувач да ме гледа што јас правам и како правам. Има места на кои може вакво нешто да се прави, кај што не те гледа никој и кај што имаш слобода. Аја ми е конкретниот пример, има места и делови од денот кога што нема никој. Ако нема никој, тогаш е океј. Ама некој да гледа у мене додека јас менувам DNA со партнерот, ми е премногу глупо.

Она што многу повеќе ме нервира е, кога ќе видам у школо како некој ова го прави. По ходници, пред професори, одвратно ми е да гледам. На секој кој има 2 грама мозок треба да му текне дека не е во ред. Но, имам разговарано со многу луѓе на тема зошто тоа го прават, и како не им е срам од претпоставените, колку и да ги мрзат, тие им се професори, и добив одговори од типот: што ми е гајле мене кој се ме гледа. Имаше ситуација од пред, мислам, две години, кај што две лезбејки се залапаа пред толку многу луѓе, вклучувајќи меѓу другото, и професори.

Такво ни е општеството, дојде време кога ненормалното стана нормално.

Хехехе шо има да ви биде срам?

Кој си има нешто за лапање и месење нека му е слатко лапањето и нека се изнамеси... што ми е гајле.

Единствено се нервирам кога се во друштво па цела вечер такви работи (не се дружат со друштвото до толку), а така за во кафиќ нека си бркаат работа :)

Во принцип, ваквите активности на места кои се фреквентни не само што ми се одбивни, туку и глупаво се чувствувам. Што има некој случаен минувач да ме гледа што јас правам и како правам. Има места на кои може вакво нешто да се прави, кај што не те гледа никој и кај што имаш слобода. Аја ми е конкретниот пример, има места и делови од денот кога што нема никој. Ако нема никој, тогаш е океј. Ама некој да гледа у мене додека јас менувам DNA со партнерот, ми е премногу глупо.

Она што многу повеќе ме нервира е, кога ќе видам у школо како некој ова го прави. По ходници, пред професори, одвратно ми е да гледам. На секој кој има 2 грама мозок треба да му текне дека не е во ред. Но, имам разговарано со многу луѓе на тема зошто тоа го прават, и како не им е срам од претпоставените, колку и да ги мрзат, тие им се професори, и добив одговори од типот: што ми е гајле мене кој се ме гледа. Имаше ситуација од пред, мислам, две години, кај што две лезбејки се залапаа пред толку многу луѓе, вклучувајќи меѓу другото, и професори.

Такво ни е општеството, дојде време кога ненормалното стана нормално.

Сакаш да кажеш дека љубовта е ненормална, бакнувањето е нанормално, кога гледаш среќен пар како се бакнува???
Не зборувам за лигавење она баш типично да се лигушиш од лапање да испушташ звуци како на оралка, а ако еднаш кратко се залапаш тоа не е лигавење, и на крај краева што има јас во нив да гледам ко манијак...
Мене ми е гадно кога гледам негативни и намуртени фаци кои шират негативна енергија, шваба и пинки фаци од типот шта ја мишеви, препотентни фаци ми се гадни, и ред други работи, само не кога некој се бакнува.:nenene:

Не ми пречи ако некој се лигават во мое присуство кога сум во кафич, немат стан, кола, кај да се опнат и напалени се цело време , имам таков другар живее со мајкаму и не му дава да носи жени за ебајне дома:toe: па кутриот мрзне по паркови клупи, а и во постојан страв е да не го фатаи МВР оти нели казни големи има :icon_lol:

Сакаш да кажеш дека љубовта е ненормална, бакнувањето е нанормално, кога гледаш среќен пар како се бакнува???
Не зборувам за лигавење...
Мене ми е гадно кога гледам негативни и намуртени фаци кои шират негативна енергија, шваба и пинки фаци од типот шта ја мишеви, препотентни фаци ми се гадни, и ред други работи, само не кога некој се бакнува.:nenene:

Не, туку реков, лигавењето е ненормално на места кај што поминува пола град и секој зјапа у тебе. Како би се чувствувал ти?
Океј е еднаш, два пати, неколку пати. Има места кои се наменети за да се лигават цела вечер и кај што има интима, има и места кои се наменети за да седнат и да напраат муабет.

Можеби досега беше во ред, луѓево си даваа вештачко дишење затоа што беше задимено од цигари...отсега натаму не го оправдувам

а бе лапање и не ми толку смета. Се додека не се претерува. Али ко видам седнала му у скут и се лижат па и ја стиска за цицки за газови се одвратувам.
вознемирувачко е

и таке
:)

Ок е бакнувањето, не гледам ништо лошо во бакнувањето, нормално е кога седам со дечко во кафич да сакам и да го бацам, ама нормално се си има одредени граници. Вадење крајници, невкусни допирања и слично се разбира дека се апсолутно непотребни на јавни места, посебно не во кафичи.

Мали бакнежи може,се разбира тоа,не да ја натегнеш на сепаре да ја расчепатиш небаре порничи ке снимаш :pos:

Додуша и тоа го има низ скопскиве кафичи....за жал :toe:

И ги испумпува отровите!

кои отрови ти се молам, а во кревет шо и прае ако во кафич ја изпумпува :pipi:
Се палиш изгледа, полни очи празни раце...хехехеххех

не секогаш, ама повеке ме нервиа шо најчесто сите такви парови се свесни затоа дека се дистхрбинг или го праат одвратно фејк просто простачки

Сеа у петокот имаше два пара позади мене кои не престанаа да се лапаат.
Ја разбирам хормони, ама тоа беше претеризам.
Не ми смета, не ми е глупо, баш ми е океј коа ќе видам пар да се бацува...ама тоа бее премногу-не знам дали дишеа децата асално.
Се изедоа.
И тоа кога едниов дечко отиде у веце, и другиов се тргна и почнаа девојкиве муабет да си праат, а коа се врати и двата пара продужија...

Невкусно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom