DimceY
Jimmy
- Член од
- 20 ноември 2007
- Мислења
- 5.894
- Поени од реакции
- 5.809
инспириран од еден пост што го прочитав пред малку и инспириран од сликите шо ги глеам скоро секој ден низ кафичите ја отворам оваа тема... иначе за овој пост зборам
ме интересира вашето мислење во врска со темата лигавење/лапање/драпање/лижење во кафиќ.... дали вие го практикувате тоа?? како реагирате коа ќе видите дел од горенаведените појави.. и едно прашање до тие што го практикуваат сето тоа погоре споменатото.. НЕЛИ ВИ Е СРАМ?? и што барате во кафиќ за да ги правите тие "активности"...
Не идете во Аја, еднаш бев со дечко ми таму, и буквално само се бацивме, ништо повеќе и ни дојде келнерот и ни рече дека тоа било забрането со закон и на секои 5-10 минути доаѓаше да не провери што правиме..
ме интересира вашето мислење во врска со темата лигавење/лапање/драпање/лижење во кафиќ.... дали вие го практикувате тоа?? како реагирате коа ќе видите дел од горенаведените појави.. и едно прашање до тие што го практикуваат сето тоа погоре споменатото.. НЕЛИ ВИ Е СРАМ?? и што барате во кафиќ за да ги правите тие "активности"...