Лига на шампиони 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Пак инциденти во Борис каде со ваков народ во ЛШ не ми е јасно..

А инцидентот настана затоа што 15 годишни деца запалија шал на Пирати. Но според новите правила на СЕХА бла бла бла...
Нигде во светот СПЕЦИЈАЛНА ЕДИНИЦА не влага на трибина за таква работа.

А и не може да споредувате СЕХА лига / Домашно првенство со меч кој го организира ЕХФ, сигурно нема да си дозволат клубовите да ризикуваат. Верувам дека ќе нема инциденти, барем кога ќе се игра градското дерби.

А инцидентот настана затоа што 15 годишни деца запалија шал на Пирати. Но според новите правила на СЕХА бла бла бла...
Нигде во светот СПЕЦИЈАЛНА ЕДИНИЦА не влага на трибина за таква работа.

Абе кај си видел некој шалови да пали на фајнлфорот во Германија?

Абе кај си видел некој шалови да пали на фајнлфорот во Германија?

Па кој им е крив што фановите им се за геријатрија.

Што се мешаш кога врска немаш од навивачки работи, НИГДЕ ВО СВЕТОТ ПОЛИЦИЈА НЕ ВЛЕГЛА НА ТРИБИНА ЗА ПАЛЕЊЕ НА ПРОТИВНИЧКИ ШАЛ, ТОА Е ФАКТ!!!

Казни од 275 евра и ќотек за децата што ги фатија...

Па кој им е крив што фановите им се за геријатрија.

Што се мешаш кога врска немаш од навивачки работи, НИГДЕ ВО СВЕТОТ ПОЛИЦИЈА НЕ ВЛЕГЛА НА ТРИБИНА ЗА ПАЛЕЊЕ НА ПРОТИВНИЧКИ ШАЛ, ТОА Е ФАКТ!!!

Казни од 275 евра и ќотек за децата што ги фатија...

Можете да пеете и навивате колку што сакате а за се друго секаде во светот има казни. Колку порано ова ви влезе во глава толку подобро. Имате среќа што не се нашол некој да ви извади нож па да ве избоде. На кого вие ќе му крадете шал? Па уште викаш ништо не било тоа, нашите фанови биле криви затоа што биле стари???? Продужете вака на крај без публика ќе игра Вардар. Незнам еднаш дербито да поминало без инцидент кој вие го правите??? Ниту еднаш!

Можете да пеете и навивате колку што сакате а за се друго секаде во светот има казни. Колку порано ова ви влезе во глава толку подобро. Имате среќа што не се нашол некој да ви извади нож па да ве избоде. На кого вие ќе му крадете шал? Па уште викаш ништо не било тоа, нашите фанови биле криви затоа што биле стари???? Продужете вака на крај без публика ќе игра Вардар. Незнам еднаш дербито да поминало без инцидент кој вие го правите??? Ниту еднаш!

А што те боли тебе патлакот, кога и онака се маваш во гради од дома? ТВ Хулиганиште...
И немој да ми кажеш дека не ти била битна утакмицава, бидејчи се изначитав твои постови од типот "Тоо Митревски, уште еднаш Митревскии, тоо Кеџо итн..." а да не зборам дека дечки како членот над тебе има повеќе тренинзи изгледано на РК Вардар него ти утакмици на Металург, пошто нели ти си дерби навивач и би идел за Барса, а не за Вардар. А сепак треба да идеш за својот клуб, Металург најверојатно... :coffee:

Абе слептор еден преку тасета си ми веќе.
Пирати имаат запалено шал од Комити дузина пати, НИКОГАШ НЕ РЕАГИРАЛА ПОЛИЦИЈА.
Кога има две ривалски групи на трибина СЕКОГАШ СЕ ПАЛАТ ПРОТИВНИЧКИ РЕКВИЗИТИ, и тука нема ништо погрешно, ниту има мотив за да улета полиција.
За мисли лани Пирати ги гаѓаа играчите на Вардар и се симнаа да ги тепаат, ПОЛИЦИЈАТА НЕ РЕАГИРАШЕ, но реагира за нивен запален шал.
Нормално дека секогаш ќе има инциденти, кога за нас грешно е и ако дишеш.
Нормално е да има инциденти кога немаме рекетари партиски зад нас. Нормално е да сме трн во око на сите, кога не може да реагираат против Албанските групи.
Знаеш колку пати било извадено Македонското знаме на трибини во Македонија и било запалено???
Знаеш колку пати реагирала полиција? НУЛА пати...

Вашите фанови не се стари, туку се девојчиња од основно и деца под 10 години кои тренираат во вашите школи.
Ми споредува тука со фанови од Ф4 со Шпански и Германски екипи, како да споредиш мечеви од Грција во баскет со НБА ебате. Таму Шпанците ни од дома не ги гледаат, Барса слави титули пред 50 странски туристи, а во Германија баби одат со по 80 години на утакмици, ми споредува со мечеви на Балканот со две навивачки групи :tapp:

Не знам кој не те банира уште, дека си глуп. Да сум модератор би ти ставил БАН ЗА ГЛУПОЌА!

Па кој друг да ги направи инцидентите кога на трибините има само една навивачка група? Позерите, курвичињата или дедовците и бабите од по шест банки? Истото ти е одговор и за фајнл форот во Германија. Како да палат туѓ шал навивачи на кои врв на навивањето им е плескање со рацете?

А што те боли тебе патлакот, кога и онака се маваш во гради од дома? ТВ Хулиганиште...
И немој да ми кажеш дека не ти била битна утакмицава, бидејчи се изначитав твои постови од типот "Тоо Митревски, уште еднаш Митревскии, тоо Кеџо итн..." а да не зборам дека дечки како членот над тебе има повеќе тренинзи изгледано на РК Вардар него ти утакмици на Металург, пошто нели ти си дерби навивач и би идел за Барса, а не за Вардар. А сепак треба да идеш за својот клуб, Металург најверојатно... :coffee:

Се радувам бе на вториот тим на Металург :D стварно живи им ги фаќаше Митре а и Кеџо у прво беше прав бомбардер :)
Нормално дека ќе гледа тренинзи кога нема што друго да гледа :D што сум јас крив?

Добро LetMeSea и оваа тема ќе ја носиш во погрешен правец?
Вардар - Металург играа синоќа во СЕХА лига, инцидентот се случи на тој натпревар, што тука има да се објаснуваш кој што и како треба да навива.
Кога ќе сте казнети да не прашувате зошто сте.
Ако имате нешто паметно да кажете во врска со Лигата на шампионите слободно.

Се радувам бе на вториот тим на Металург :D стварно живи им ги фаќаше Митре а и Кеџо у прво беше прав бомбардер :)
Нормално дека ќе гледа тренинзи кога нема што друго да гледа :D што сум јас крив?

Немаш потреба толку описно ја гледав утакмицата, се изнакењавте демек Комити нема да идат ако нема гага, а тебе ни 100-тче не ти се дава кога ја има на тв. :P Толку од мене, да не ја серам темата.

Добро LetMeSea и оваа тема ќе ја носиш во погрешен правец?
Вардар - Металург играа синоќа во СЕХА лига, инцидентот се случи на тој натпревар, што тука има да се објаснуваш кој што и како треба да навива.
Кога ќе сте казнети да не прашувате зошто сте.
Ако имате нешто паметно да кажете во врска со Лигата на шампионите слободно.

Не ни видов дека е темата за ЛШ. Моја грешка.
Али правецот на темава за инцидент од СЕХА лига е започнат со друг пост од друг член не е од мене. Можеш да ги избришеш моите мислења кои се офтопик на оваа тема.
Сега видов дека си ги прочитал тие постови затоа што си одговорил и знаеш од кај тргна темава во погрешна насока.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom