Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ги тргнеле амблемите поинтересно ќе било.![]()
Ете ја пробната бе дечиња
Добро бе не гледаш дека на шала кажувам дека Платини ќе намести полуфиналиња и финале ?!?!
Тој Милан кој според тебе нема ни М од вистинскиот,го величевте сите во форумот после победата над Барса.Како играле супер,пожртвувано,супер млада генерација бла бла бла бла.....а сега сосема други муабети за само 2 недели....
Па да,Барса е чорба во одбрана,но затоа и Јувентус се чорба во нападот.Сите тимови имаат по некој недостаток...
Многу сигурен си некако,ама ај...И многу леташ у облаци,нормално италјански....
Барса е чорба во одбраната и сите почнаја да го користат тоа. Еден осакатен Милан постигна 2 гола и имаше шанса да постигне уште 2 ако Нианг беше барем малку присебен. Зборуваме за Милан кој не е ни М од онај величествениот во ЛШ. Барса и играта нејзина стана предвидливи изигравте против Милан тим кој пак ке нагласам не е ни М од Милан и постигнавте 4 гола а да бидам искрен ако Нианг постигнеше еден од тие шанси тогаш ќе одпадневте ама ТОА останува АКО.
Она што го видов против ќе речам пак тим кој не е ни М од Милан кој го познаваме беше доволно за тој заклучок
А Барса со што освојуваше ЛШ? Со нападВо ЕПЛ да изгледа ќе ја земи, ама во ЛШ така е , одбраната е клучот![]()
Колку години имаш жити се ?Немам намера со тебе да седам на форумот и да се карам за тоа кој ма повеќе шанси а кој нема и да пишам едно метарски постови.Молим те.....Па и вие од преку ноќ станавте фаворит од испаднат тим БЕ. Како да не го величиш кога направи огромен подввиг па таа твоја Барселона делуваше ко изгубена кокошка не знаеше што ги удри.
Не летам јас во облаци јас си кажвам мое мислење твое е да го прифатиш или одбиеш т.е. не се согласиш. Ако некој лета во облаци тоа си ти фан на Барселона треба ептен да не се разбираш во фудбал или да си заслепен од љубовта кон тимот за да видиш дека играта на Барса стана предвидлива. Милан немаше снага да издржи до крај влегоја со 2 уморени рачи и уште број повредени и пак направија подвиг и ве шокираа. Нападот можеби е чорба но пак ние сме 2 тим во ЛШ со најпоќе постигнати голови и тим со најповеќе создадени шанси по натпревар така да коќе видиш и таја теза паќа во вода пособено сиурно не знаеш што бара Конте од своите напаѓачи и како работа таа 'Zona Mista' верзија на 3-5-2 која ја форсираме така да џабе е твојата претпоставка.
Тимовите имаат недостаток сите и нормално е тоа ама вие фановите на Барселона мислите дека вашиот тим е семоќен а баш напротив кога би бил фан на Барса би се плашел за мојот тим после онакви изданија и поставеноста на противниците.
Ти од тие облаци сонцето неможиш да го видиш бате.
Ама како што рече ај ај ќе видиме
Абе момак, логикава ти вришти.
Аналогно на твоево, овој Милан е 5 пати појак од оној кој ве плесна во првата полусезона.
Овој Интер е 15 пати послаб од оној од 2010 па ве опна како да е нешто најлесно на светов сезонава на ваш терен.
Не можеш според ваквта логика да ги оценуваш работите.
Моментално сите тимови кои се у 1/4 финале, освен Малага, Гала и ПСЖ, имаат подеднакво шанси да ја освојат Лш, ептен нијанси ќе решаваат.
Али ајде, се надевам ќе бидеш утре среќен, па ќе ја добиеш Барса за противник, и на своја кожа ќе ја осетиш нејзината предвидлива игра.
Кликни ми на профилот ќе видиш колку години имам, и воопшто каква врска има тоа со дискусијата аман жити се објасни баш ме интересира. Барса после дуелот со Милан падна од фаворит дури и во кладилниците во коеф за победа опадна и се рачунаше отпаднат па и вие се жалевте за тој анти фудбал на милан и остало.Колку години имаш жити се ?Немам намера со тебе да седам на форумот и да се карам за тоа кој ма повеќе шанси а кој нема и да пишам едно метарски постови.Молим те.....
Од преку ноќ ? Барселона беше прв фаворит уште одкога почна сезоната се до мечот со Милан.После тој меч не беше фаворит затоа што повеќето мислеа дека нема да помине понатаму,истото и јас го мислев.Затоа сега продолжува пак да биде фаворит според сите кладилници,само поред тебе Не ....
Направи Милан огромен подвиг ?Го величевте?ДА....А сега кога помина Барса,зошто не го величете Барса туку удирате по Милан ???? Дволични....
Јас летам во облаци ? Кај виде ти дека јас летам во облаци ? Најди пост од мене каде што кажувам дека Барса се најјаки и ќе станат шампиони ? Напротив,јас ти кажав пред 10 минути дека сите 5 тимови имаат иста шанса.Ти си тој што лета во облаци и што кауваш нешто што сигурно ќе се случува.....
И да,денеска облачно е,сонцето не се гледа јебига !!! Освен ти нормално,ги знаеш и гледаш работите кои другите тешко би ги гледал....
А Барса со што освојуваше ЛШ? Со напад
80 % од титулите се поради одбрана,но има случаеви кадешто нападот ја завршува работата за титулата![]()
За болдираното,јас истото го кажувам ти не ме разбираш.ДА,после Милан падна позицијата фаворит а после Милан Е ПРВ фаворит.....Не знам што е тешко да се разбере и како да ти објаснам....Кликни ми на профилот ќе видиш колку години имам, и воопшто каква врска има тоа со дискусијата аман жити се објасни баш ме интересира. Барса после дуелот со Милан падна од фаворит дури и во кладилниците во коеф за победа опадна и се рачунаше отпаднат па и вие се жалевте за тој анти фудбал на милан и остало.
Значи пак се враќаш на моето дека Милан направи подвиг и шо да дискутираме понатаму на таја тема?
ај сега пак да ти нагласам НЕ КАЖУВАМ ШТО ЌЕ СЕ СЛУЧИ ТУКУ МОЕ ЛИЧНО МИСЛЕЊЕ И УБЕДУВАЊЕ а ако ти не си спремен тоа да го прифатиш или било кое мислење тогаш што бараш на форум воопшто ?.
За болдираното,јас истото го кажувам ти не ме разбираш.ДА,после Милан падна позицијата фаворит а после Милан Е ПРВ фаворит.....Не знам што е тешко да се разбере и како да ти објаснам....
Ама ок,почнувам да те разбирам,ти си во таа група што мисли дека играта на Барса е прочитана,како што беше и на Шпанија,па самите видовте од блиску !
За болдираното,јас истото го кажувам ти не ме разбираш.ДА,после Милан падна позицијата фаворит а после Милан Е ПРВ фаворит.....Не знам што е тешко да се разбере и како да ти објаснам....
Ама ок,почнувам да те разбирам,ти си во таа група што мисли дека играта на Барса е прочитана,како што беше и на Шпанија,па самите видовте од блиску !