Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.878
- Поени од реакции
- 23.340
Бранко е криив.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ехеее какви времиња сме преживеале ние, има две утакмици, една пренос, друга реприза, резултат не кажуваат. Интернет, шо е тоа.Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...
Ај што има само во среда на МТВ. Ама реално, очајни се. Никаков вовед во натпреварите, 10 минути пред да почне мечот само. Без никакво студио пред и после мечот.. Заникаде едноставно.![]()
Имаше студио во групната фаза, и траеше половина час, а може и повеќе, е сеа на местото на тоа улета во програмска шема квизот што го емитуваат, и за тоа се намали траењето на „студиото“ на 10 минути само.Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...
Ај што има само во среда на МТВ. Ама реално, очајни се. Никаков вовед во натпреварите, 10 минути пред да почне мечот само. Без никакво студио пред и после мечот.. Заникаде едноставно.![]()
Го фатив и јас тоа бе и ти па, ме направи 14 годишен сега...Ехеее какви времиња сме преживеале ние, има две утакмици, една пренос, друга реприза, резултат не кажуваат. Интернет, шо е тоа.телетекстот на Пинк ТВ кочи...
си легнуваш со покерфејс и се надеваш дека на некого у класот утредента го оставиле да седи до покасно да ја гледа репризата и да го дознеш резултот или па после школо вестите на мтв1 ги гледаш... Така да стримче утре нема да ве боли, крај крајева ако не сте толку напалени навивачи, и кафиќ или кладилница не е лоша идеја.
![]()
Абе јас секако гледам со друштво.^^ А што ако си напален навивач као шо ти викаш не смееш да глеаш у кафичБоље со друштво у кафич, одколку сам дома
![]()
Абе јас секако гледам со друштво.Само што се собираме кај некој дома..
Ама за утре најверојатно само кафич ќе остане во игра..
![]()
Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...
Гледам многу си сигурен вака , дај барем 7 бројчиња да уплатиме лото да фатиме 7ца , те гледам како јасновидец предвидуваш што ќе се случи предвреме !Интересни изјави читав денес:
1. Тренерот на Шахтјор, Луческу, вели дека победникот од Дортмунд - Шахтјор ќе играл во финалето.
Дортмунд можеби, но Шахтјор сигурно не затоа што испаѓаат утре.
2. Мезут Озил го сакал Баерн за противник во финалето.
Жалче е. Зборува за финале, а за само неколку часа ќе испадне во осминафиналето. Ѓаволите ќе му ги расипат сите детски соништа.![]()
Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...