Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...

Ај што има само во среда на МТВ. Ама реално, очајни се. Никаков вовед во натпреварите, 10 минути пред да почне мечот само. Без никакво студио пред и после мечот.. Заникаде едноставно. :)
Ехеее какви времиња сме преживеале ние, има две утакмици, една пренос, друга реприза, резултат не кажуваат. Интернет, шо е тоа. :pos::pos: телетекстот на Пинк ТВ кочи... :pos::pos: си легнуваш со покерфејс и се надеваш дека на некого у класот утредента го оставиле да седи до покасно да ја гледа репризата и да го дознеш резултот или па после школо вестите на мтв1 ги гледаш... Така да стримче утре нема да ве боли, крај крајева ако не сте толку напалени навивачи, и кафиќ или кладилница не е лоша идеја. :)

Абе вие заебавајте се колку сакате, ама најпедерско нешто е да неможеш да си гледаш Лига на Шампиони на телевизија...

Ај што има само во среда на МТВ. Ама реално, очајни се. Никаков вовед во натпреварите, 10 минути пред да почне мечот само. Без никакво студио пред и после мечот.. Заникаде едноставно. :)
Имаше студио во групната фаза, и траеше половина час, а може и повеќе, е сеа на местото на тоа улета во програмска шема квизот што го емитуваат, и за тоа се намали траењето на „студиото“ на 10 минути само.

Ехеее какви времиња сме преживеале ние, има две утакмици, една пренос, друга реприза, резултат не кажуваат. Интернет, шо е тоа. :pos::pos: телетекстот на Пинк ТВ кочи... :pos::pos: си легнуваш со покерфејс и се надеваш дека на некого у класот утредента го оставиле да седи до покасно да ја гледа репризата и да го дознеш резултот или па после школо вестите на мтв1 ги гледаш... Така да стримче утре нема да ве боли, крај крајева ако не сте толку напалени навивачи, и кафиќ или кладилница не е лоша идеја. :)
Го фатив и јас тоа бе и ти па, ме направи 14 годишен сега... :D

Ама јако ми беше тоа со репризите.. Првото полувреме обавезно го гледав, после тоа си легнував... :D Иначе, кафиќ или кладилница, ама утре кога ќе рипнам и рикнам на евентуален гол на Манчестер има да ме обрнам таму се околу мене и да ме избацат веднаш. :D Еднаш ме преместија во кошот дедовците од кладилниците од многу рипање... :pos: И The Edge^ мислам оти беше на таа утакмица.. Уф Хоризонт против Тотенхем или Сандерленд мисљум оти беше.. :D

^^ А што ако си напален навивач као шо ти викаш не смееш да глеаш у кафич :D Боље со друштво у кафич, одколку сам дома :)

Во Корнер кај Соборна еднаш кога гледавме фудбал со друштво дојдоа младоженец со невеста и си седнаа сред кафич. Сценава не да беше парадоксна, луѓе со дресови и ливчиња, младоженец, невеста и келнерки. И таа ни викаше да не се радуваме, пиела кафе :(

^^ А што ако си напален навивач као шо ти викаш не смееш да глеаш у кафич :D Боље со друштво у кафич, одколку сам дома :)
Абе јас секако гледам со друштво. :D Само што се собираме кај некој дома.. :) Ама за утре најверојатно само кафич ќе остане во игра.. :)

Абе јас секако гледам со друштво. :D Само што се собираме кај некој дома.. :) Ама за утре најверојатно само кафич ќе остане во игра.. :)

Секако тоа, ако има пренос дома си гледаме кај некој, доколку има некој со лап топ и хд излез обавезно гледаме кај некој сопкаст, али не е можно секогаш :)

tumblr_mdgmeqyT4v1rwewgx.png

hqdefault.jpg

Интересни изјави читав денес:

1. Тренерот на Шахтјор, Луческу, вели дека победникот од Дортмунд - Шахтјор ќе играл во финалето.

Дортмунд можеби, но Шахтјор сигурно не затоа што испаѓаат утре.

2. Мезут Озил го сакал Баерн за противник во финалето.

Жалче е. Зборува за финале, а за само неколку часа ќе испадне во осминафиналето. Ѓаволите ќе му ги расипат сите детски соништа. :icon_lol:

вие од баерн ако не пројадете гомна нема кој :icon_lol:

Интересни изјави читав денес:

1. Тренерот на Шахтјор, Луческу, вели дека победникот од Дортмунд - Шахтјор ќе играл во финалето.

Дортмунд можеби, но Шахтјор сигурно не затоа што испаѓаат утре.

2. Мезут Озил го сакал Баерн за противник во финалето.

Жалче е. Зборува за финале, а за само неколку часа ќе испадне во осминафиналето. Ѓаволите ќе му ги расипат сите детски соништа. :icon_lol:
Гледам многу си сигурен вака , дај барем 7 бројчиња да уплатиме лото да фатиме 7ца , те гледам како јасновидец предвидуваш што ќе се случи предвреме !:facepalm::facepalm:

Гледај на позитивната страна па и ти..

Некои навивачи на пример како на Интер, Челзи итн ни на стрим неможат да си ги гледаат тимовите во ЛШ :icon_mrgr:

ЛУКААААА МОДРИЧЧЧЧЧ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom