Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ве приметив заедно со Марио Гомез(членот) како се исмевате на Арсенал дека биле катастрофа,ова она,толку години без трофеј,а немате доволно мозок да сфатите дека и вие не сте многу далеку.Дортмунд,Челзи,Интер мада фака....
Јас сфаќам провокации да се има и е интересно доколку е зачинето со солНо манџа без сол,бате не бива
Немој да ми кажеш дека јадеш бљуткаво ?
![]()
Нема ти што да се плашиш, не е плашењето твое фактор. Од Брадфорд се плашеше ли? Не! Преку кур веќе од тие две финалиња со Челзи и Интер, секоја екипа губи финалиња. Барем покажуваме константност некоја од сезона во сезона, не се брукаме на сите фронтови. Рано е да се збори сеа, утре е ждрепката, а дотогаш можеш да си сонуваш дека барем гол ќе ни дадете у евентуален двомеч.Што би сакал Баерн да ни се паднат, не се плашам од клуб кој испаднал од ЛШ заради Пандев.
Кошмари имаат од Интер, а ние на Џузепе Меаца петарди сме пукале. #разликавокласа
И ја незнам што сум пишувал за Арсенал, освен дека ги посакувам оти се убедливо најслабата екипа во нокаут фазата. А кога би кажал нешто за Арсенал би кажал една добро позната реченица , Арсенал не се тим, тие се тренинг камп.За Марио Гомез не знам што пишувал за Арсенал и не ме ни интересира
Е сеа уште толку сакам да ни се падните![]()
После вечерашнава утакмица тој тим што ќе му се падне Дортмунд нема баш да биде најсреќен![]()
добро бе грешка ЗалајетаТочно е тешка мизерија бевме, ама пак ве плеснавме со головите на Дел Пиеро и АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ, АМАУРИ ...
Башка многу добри партии покажуваше Забалета во дресот на Јувентус, најкорисен играч беше
Не ме цитирај жити мајка
Абе која класа не се бламирај...Ти најде на Б. Минхен да му се ситишШто би сакал Баерн да ни се паднат, не се плашам од клуб кој испаднал од ЛШ заради Пандев.
Кошмари имаат од Интер, а ние на Џузепе Меаца петарди сме пукале. #разликавокласа
Милан - Барса ќе глеаш, ебате фанот.На пробнава денеска ова се избрало. Овакво нешто утре и човек да незнае што попрво да гледав![]()
Да, по дифолт.По дифолт екипите што завршиле второпласирани по групите ќе го играат на домашен терен првиот натпревар?Или за секој натпревар ќе се бира одделно?