Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе ви продаде Билбао или Малага уште некој префорсиран шпанец. :icon_lol:
Далеку е он од флоп, чекај нема уште ни асални минути изиграно. А незнам кој тим е познат по купување играчи по големи цени и продавање по една година со 50% попуст. :)

Далеку е он од флоп, чекај нема уште ни асални минути изиграно. А незнам кој тим е познат по купување играчи по големи цени и продавање по една година со 50% попуст. :)
Ич не ми смета сега некој да го земе Кака за пола од цената :LOL:

Знае некој зошто беше заменат Лавеци по само 7 мин. во игра ?
Нема ништо на спортскиве портали... :cenzura:

Еве подобро видео...очигледно не е заради повреда :D

Se raduvate na edna pobeda so 2 avtogoli :tapp:
Ау колку е убаво една екипа сама да си се отепа дома, абе какви сака голови нека влезат, гол си е гол дали од акција каде Ел Шарави искрши кичми или од лежерни автоголчиња.
Убо ми е, шубо ми е.
Особено кога на хејтерите ќе им се затнат муцињата. Ај за вас јувенташите нормално ми е, ривали сме, ама гледам овие од Манчестер први се јавиле на 2-2. :icon_lol:
Na na nananana nana nanana na na nanana
JHXCR.gif

Ау колку е убаво една екипа сама да си се отепа дома, абе какви сака голови нека влезат, гол си е гол дали од акција каде Ел Шарави искрши кичми или од лежерни автоголчиња.
Убо ми е, шубо ми е.
Особено кога на хејтерите ќе им се затнат муцињата. Ај за вас јувенташите нормално ми е, ривали сме, ама гледам овие од Манчестер први се јавиле на 2-2. :icon_lol:
Na na nananana nana nanana na na nanana
JHXCR.gif
А бе за поинтересно да е, јас повеќе сакам Милан да оди понатаму отколку зенит!
Честито победа бај д веј, големите екипи победуваат и кога не играат добро, затоа се големи;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom